γυναίκα

Με ευφάνταστα κινητά εργαστήρια για παιδιά, την Ακρόπολη φτιαγμένη με Lego, με συζητήσεις για ενήλικες, χαρούμενες μελωδίες και τραγούδια, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις, (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αστειεύτηκε όταν τον ρώτησαν για το πως θα περάσει αυτά τα Χριστούγεννα, ως εργένης πλέον (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Άρχισε να κάνει κρύο, μπήκαμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και τί καλύτερο από μια κούπα ζεστό κρασί; Το Glühwein το βρίσκουμε στις Χριστουγεννιάτικες αγορές της (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Η Κατερίνα Καινούργιου  μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αποκάλυψε (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται η Ελληνική showbiz και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Γιώργος Λιάγκας. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Έλληνες καλλιτέχνες θα βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο δήμο Μάνδρας.  «Ήρθαν τα Χριστούγεννα» είναι ο τίτλος του κομματιού, σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα και με κάθε ψηφιακό του «κατέβασμα» (i-tunes – spotify), ο δήμος Μάνδρας θα λαμβάνει 0. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος