γυναίκα

Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα! Στις 16 Φεβρουαρίου 2017 ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας μας περιμένουν να γιορτάσουμε με μουσική και τραγούδι. Στις 11. (όλο το άρθρο)


Οι διαταραχές στον ύπνο της εγκύου, όπως η απλή αϋπνία, η υπνική άπνοια ή η ναρκοληψία, την οδηγούν στο να κινδυνεύει περισσότερο να γεννήσει πρόωρα, σε σχέση με μια έγκυο που κοιμάται κανονικά. Αυτό υποστηρίζει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η πρώτη που εξετάζει τις συνέπειες του κακού ύπνου για την εγκυμοσύνη. (όλο το άρθρο)

Τα μακαρόνια και γενικά τα ζυμαρικά είναι τα αγαπημένα όλων και ειδικά των παιδιών, πιστεύω να συμφωνείτε. Μια πλούσια και γευστική κόκκινη σάλτσα ζυμαρικών με λαχανικά είναι ό,τι πρέπει όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. (όλο το άρθρο)

Το σύνδρομο Down αποτελεί μια ιδιαιτερότητα, η οποία χαρακτηρίζει τους πάσχοντες, που παρά τις δυσκολίες, μπορούν να έχουν έναν δυναμικό ρόλο στην κοινωνία και να εκπληρώσουν στόχους, που κάποιοι απλοί άνθρωποι, ίσως να μην προσπαθούσαν ποτέ. Πρόσφατα διαβάσαμε στον Independent πως η Ισλανδία τείνει να γίνει η πρώτη χώρα στην οποία δεν γεννιούνται παιδιά με σύνδρομο Down, αφού οι γυναίκες που τα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος