γυναίκα

Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα! Στις 16 Φεβρουαρίου 2017 ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας μας περιμένουν να γιορτάσουμε με μουσική και τραγούδι. Στις 11. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Το gazarte, που έφερε την LP για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρουσιάζει ξανά την αγαπημένη καλλιτέχνιδα για ένα μοναδικό live! (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ακόμη ένας μεγάλος μας ζωγράφος, ο Γιάννης Βαλαβανίδης. O Γιάννης Βαλαβανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Μετά από ταξίδια στο εξωτερικό και περιοδεία, οι Locomondo επέστρεψαν στην Αθήνα και έκαναν έναν μεγάλο ξεφάντωμα την Παρασκευή στο Σταυρό του Νότου Club!  (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου απέρριψαν ομόφωνα το αίτημα της γνωστής εταιρείας Gucci για να κάνουν επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη. «Ο ιδιαίτερος πολιτιστικός χαρακτήρας των μνημείων της Ακρόπολης δεν συνάδει με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς πρόκειται για μοναδικά μνημεία και σύμβολα παγκόσμιας κληρονομιάς, μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco», αιτιολόγησε το ΚΑΣ την απόρριψ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος