γυναίκα

Μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσουν του θησαυρούς που κρύβονται στα Αναγνωστήρια και τα Βιβλιοστάσια της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο θα έχουν οι επισκέπτες της και μάλιστα… μετά μουσικής! Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 12 το πρωί και για λίγες μόνο ώρες, η Βιβλιοθήκη ανοίγει διάπλατα τα Αναγνωστήριά της και καταργεί τον βασικό κανόνα των βιβλιο (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Γράφει η Γωγώ Τσάκωνα Φωτογραφίες: Ματίνα Φουντούλη Τον Φοίβο άρχισα να τον πρωτοακούω στο Γυμνάσιο. Με τράβηξαν τόσο η μουσική του, όσο . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ papadopoulos-babis-laive.jpg Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και το σεστέτο του μας πρόσφεραν μία μουσική βραδιά διεθνούς επιπέδου | Φωτογραφία/Vincephoto 23. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το nu metal κουαρτέτο των Countown κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “Μουσική Πορνεία” το 2015 και από τότε ξεκίνησε μία φρενήρη πορεία με συναυλίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, πάντα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και μουσικό τύπο. Κάτοχοι πρώτου βραβείου στο Music Band Festival της Helexpo, στη 80η Διεθνή Έκθεση […] Το post Countown: “Αέναος Κύκλος” ζωντα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος