γυναίκα

Μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσουν του θησαυρούς που κρύβονται στα Αναγνωστήρια και τα Βιβλιοστάσια της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο θα έχουν οι επισκέπτες της και μάλιστα… μετά μουσικής! Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 12 το πρωί και για λίγες μόνο ώρες, η Βιβλιοθήκη ανοίγει διάπλατα τα Αναγνωστήριά της και καταργεί τον βασικό κανόνα των βιβλιο (όλο το άρθρο)


Προσκλήσεις για παιδικό θέατρο!  Το Τaλκ προσφέρει σε 3 τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη Χένσελ και Γκρέτελ, στο θέατρο Κιβωτός για την Κυριακή 29.10. (όλο το άρθρο)

Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Τέχνης παρουσιάζει τον «Ρομπέν των Δασών», σε θεατρική διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη και σκηνοθεσία του Δημήτρη Δεγαΐτη. Ο πασίγνωστος και αγαπημένος μύθος του «Ρομπέν των Δασών» παρουσιάζεται στους μικρούς θεατές σε μια διασκευή που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση του Θεάτρου Τέχνης. (όλο το άρθρο)

Η μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά «Τικ Τακ Ντο» παρουσιάζεται στο Θέατρο Rabbithole από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μουσικό χωριό, το χωριό του Ντο! Κι ένα ρολόι είχε, που χτύπαγε στης φύσης το ρυθμό. (όλο το άρθρο)

To Taλκ και ο Ελληνικός Κόσμος διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 6 τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την έκθεση Ice Age. Στην εποχή των Παγετώνων {για Σάββατο 28. (όλο το άρθρο)

Το Τaλκ και το We love pinatas διεξάγουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό μία πινιάτα σε σχήμα δώρου και ένα ξύλινο μπαστούνι στολισμένο με κορδέλες για να τη σπάσει! Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή. Εφόσον έχετε facebook, κάντε like στις σελίδες του Taλκ και του we love pinatas εδώ και εδώ  αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. (όλο το άρθρο)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ένα ακόμα μουσικό έργο στο θέατρο Κιβωτός, βασισμένο στο πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ Χένσελ και Γκρέτελ. Η σκληρή πρωτότυπη ιστορία μεταμορφώνεται, διασκευάζεται και παρουσιάζεται σαν ένα τρυφερό παραμύθι πλούσιο σε μηνύματα, μιλάει για την μανία των παιδιών να κοροϊδεύουν, που με την υπόθεση του θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρ (όλο το άρθρο)

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου, με έναν περίπατο στα στενά της Πλάκας και κάτω από την Ακρόπολη, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί Θα ανακαλύψουμε σημεία με μεγάλη ιστορική σημασία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος