γυναίκα

Είτε σας αρέσει είτε όχι, αποκλείεται να μην (ξανα) δείτε το περίφημο Μόνος στο Σπίτι (Home Alone) κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης σεζόν που ξεκινάει σιγά σιγά! Μην ξεχνάτε δε ότι έχει ψηφιστεί ως μια από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών και είναι, μάλλον εξαιτίας του παραλογισμού της και του υπερβολικού, σχεδόν ενοχλητικού, χιούμορ της, ένα από τα must watch των ε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

«Ο τύπος ξέρει να γράφει» έχει δηλώσει ο James Ellroy για τον Ιρλανδό Stuart Neville ο οποίος σε λίγες μέρες θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, καλεσμένος των PUBLIC και των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017, οι φανατικοί αναγνώστες της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Stuart […] The post O Stuart Neville, (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Άγνωστα κείμενα της ύστερης αρχαιότητας και του πρώιμου βυζαντινού κόσμου, πολύτιμα στοιχεία για τη φιλολογία της ελληνικής, αλλά και των λοιπών γλωσσών της περιοχής, όπως και για την ιστορία των χριστιανικών κοινοτήτων της Μέσης Ανατολής, έρχονται στο φως της δημοσιότητας με ένα διήμερο διεθνές συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου, στο υπουργείο Εξωτερικών. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος