γυναίκα

Το Τaλκ και οι Εκδόσεις Μάρτης διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε δυο τυχερούς αναγνώστες μας από ένα αντίτυπο του βιβλίου της ISOL Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Η εντυπωσιακή Ελένη Γκόφα -ή αλλιώς η Λελέ του, όπως την αποκαλεί ο καλλιτέχνηςν- και η 18χρονη Δέσποινα Ρόκκου κυκλοφόρησαν μαζί κι επέλεξαν για τη διασκέδασή τους το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής (όλο το άρθρο)

υγεία

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣΝαι, ξέρουμε είναι αυτές οι μέρες που έχετε 1002 (κυριολεκτικά) πράγματα στο κεφάλι σας και ξεχάσατε να μουλιάσετε από το βράδυ τα όσπρια που θέλετε να μαγειρέψετε. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Στολίσατε στο σπίτι, περπατήσατε στην παγωμένη, αλλά φωτεινή πόλη και έχετε ήδη μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Προγραμματίζετε τα ψώνια σας ώστε να τα προλάβετε όλα, ζητήσατε από τον Άγιο Βασίλη τι θέλετε και το μόνο που σκέφτεστε, έπειτα από όλα αυτά, είναι πώς θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος