γυναίκα

Το Τaλκ και τo Εικαστικό Θεάτρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε 2 τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει για το Σάββατο 18.11. (όλο το άρθρο)


Το Σάββατο  25 Νοεμβρίου, στις 18:30, η ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» παρουσιάζει στο Κουκλόσπιτό της τη «Γαϊδουρώ». Η ιστορία είναι διασκευή από το παραμύθι του Σαρλ Περώ. (όλο το άρθρο)

«Η Αλίκη συναντά τη χώρα των θαυμάτων» είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση με μουσική από την όπερα για μικρούς αλλά και για μεγάλους, που παρουσιάζεται από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 στη  Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη. Πώς βλέπει τον κόσμο ένα παιδί; Μα φυσικά, με τα μάτια της φαντασίας όπως η Αλίκη. (όλο το άρθρο)

Λόγω του ότι οι  διαδικτυακοί  σεξουαλικοί δράστες  εστιάζουν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον κυρίως σε  έφηβους/ έφηβες,  εξ ορισμού δεν πληρούν το κλινικό προφίλ των παιδόφιλων, οι οποίοι επιδίδονται σε επαναλαμβανόμενες και επίμονες σεξουαλικές φαντασιώσεις για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά προεφηβικής ηλικίας. Σε αρκετές περιπτώσεις οι παιδόφιλοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αποκτήσου (όλο το άρθρο)

Και φέτος το αεροδρόμιο του Χίθροου συγκινεί με την χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του που μόλις κυκλοφόρησε. Πρωταγωνιστές και φέτος δύο αρκουδάκια που ερωτεύονται σε μια πτήση Χριστουγέννων και ο έρωτάς του κρατάει για πάντα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος