γυναίκα

The post 20 πολύ ευγενικά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να φτιάξεις τη μέρα κάποιου appeared first on JoyTV. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Φάρσας ανανέωση

25-9-2017 11:00 AM | τα νέα | σχετικά νέα

Υπάρχει και στο θέατρο και στην πεζογραφία ένα είδος γραφής και επικοινωνίας που τελείως πρόχειρα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω σημιτικό. Διότι. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το Animasyros, που θεωρείται σήμερα μία από τις 20 σημαντικότερες διοργανώσεις με θέμα το animation στον κόσμο, κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Αναζητάτε σκέψεις που να μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους; Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια λίστα με 15 λέξεις, οι οποίες έχουν την ικανότητα να διευκολύνουν τη ζωή σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι, αν καταφέρετε να […] (όλο το άρθρο)

υγεία

Ένας στους 12 πρόωρους θανάτους παγκοσμίως θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν όλοι οι άνθρωποι έκαναν κάθε μέρα 30 λεπτά οποιασδήποτε δραστηριότητας, επί τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα, από κανονική γυμναστική και περπάτημα έως κηπουρική και σφουγγάρισμα, σύμφωνα με νέα διεθνή επιστημονική μελέτη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος