γυναίκα

The post Ζέτα Μακρυπούλια: Η «κουκλίστικη» εμφάνισή της στην Ελένη appeared first on JoyTV. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

The post Οι μπότες που δεν αποχωρίζεται η Μακρυπούλια είναι σέξι! appeared first on JoyTV. . (όλο το άρθρο)

γυναίκα

The post Ασλανίδου - Τάμτα: Δοκίμασαν το ίδιο fashion trick στην εμφάνισή τους appeared first on JoyTV. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο ζαβολιάρης έρωτας, το φτερωτό ανθρωπάκι με τα βέλη, χτύπησε και πάλι. Αυτή τη φορά όμως χτύπησε μουσικά!! Μια όμορφη συνεργασία που . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η Αθηνά Οικονομάκου αφού έκρυψε καλά την εγκυμοσύνη της μέχρι τον 3ο μήνα ήρθε η στιγμή που το αποκάλυψε, πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν κρύβεται πια. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Με αφορμή το τιμητικό βραβείο «Μαρκ Τουέιν» που θα παραλάβει σε λίγες μέρες, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επέστρεψε για 16 λεπτά στη late night television. Ως καλεσμένος, όχι ως οικοδεσπότης. (όλο το άρθρο)

υγεία

Είναι το πρώτο είδος ανθρώπου που έχει εντοπιστεί στην Ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης. 400 με 40 χιλιάδες χρόνια πίσω τοποθετείται η πρώτη τους εμφάνιση στη Γη. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η Madonna έχει εκφράσει πολλάκις την αγάπη της για την Ελλάδα στο παρελθόν. Μέσα από εμφανίσεις αλλά και στη συναυλία της, έχει καταφέρει να προβάλλει ξεχωριστά την χώρα μας. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Έναν χρόνο μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στο Passport Κεραμεικός έτοιμη να μεταμορφώσει και πάλι τα φθινοπωρινά (όλο το άρθρο)

υγεία

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑΠολλές φορές οι γονείς χρησιμοποιούν σωματική τιμωρία για να επιπλήξουν το παιδί τους. Ομως οι μελέτες έχουν δείξει πως όσοι είχαν τιμωρηθεί με «ξύλο» είχαν από 2% έως 7% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ψυχικά προβλήματα αργότερα στην ενήλικη ζωή τους. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος