γυναίκα

Η Μάντη Περσάκη παραδέχεται πως έχει τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που η ίδια δύσκολα προλαβαίνει να γυμνάζεται. “Όχι όσο θα ήθελα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ενημερώθηκε για την ψευδή είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για την απώλεια των κιλών της και έσπευσε να ενημερώσει τους φίλους της ότι το δημοσίευμα δεν ευσταθεί (όλο το άρθρο)

υγεία

ΕΡΕΥΝΑΥπάρχει τρόπος, και μάλιστα εύκολος, που μπορείς να μειώσεις 1.400 θερμίδες την εβδομάδα από την διατροφή σου, χωρίς καν να κοπιάσεις παραπάνω στο γυμναστήριο. (όλο το άρθρο)

υγεία

Διακόπτει τη λειτουργία της παραγωγικής μονάδας λόγω ζημιών η θυγατρική των Nestle και R&R. Πρόγραμμα συναινετικών αποχωρήσεων για 102 εργαζόμενους. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Για 8η συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί τη Σάσα Βούλγαρη και το σεμινάριό της ΠΑΡΑ-ΜΥΘΕΟΜΑΙ. Μετά τη συνεχή πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για 20 χρόνια η Σάσα Βούλγαρη προχωρά στη σύσταση μεικτής ομάδας, αρχαρίων και προχωρημένων, καθώς  οι πειραματισμοί των δύο τελευταίων ετών της έχουν δείξει ότι έτσι η ωφέλεια είναι μεγαλύτερη για τους συμμετέχοντες. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η επιτυχημένη παράσταση «Ελιγμοί» του Ισπανού συγγραφέα Eduardo Galan επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο 104  σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σε μία βραδιά για φίλους και συνεργάτες,  όπου κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο του θεάτρου για να παρακολουθήσουν την παράσταση. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος