γυναίκα

Με χαρά σου ανακοινώνουμε ότι φέτος δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις ένα σωρό πανωφόρια (που τα περισσότερα δεν θα φορέσεις ούτε μια φορά), αφού ένα και μόνο παλτό αρκεί για να περάσεις τον πιο στιλάτο χειμώνα της ζωής σου! Και δεν είναι άλλο από το κλασικό και τόσο chic, καμηλό παλτό. Το [. (όλο το άρθρο)


Η διπολική διαταραχή που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας ή κατά τα πρώιμα εφηβικά χρόνια (διπολική διαταραχή με πρώιμη έναρξη), φαίνεται να είναι πιο σοβαρή απ’ τις μορφές διπολικής που πρωτοεμφανίζονται στα όψιμα εφηβικά χρόνια ή στην ενήλικη ζωή. Οι νέοι με διπολική είναι διαφορετικοί από τους ενήλικες. (όλο το άρθρο)

Η αλλαγή της πάνας αποτελεί ιεροτελεστία για κάθε νέα μαμά που προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας μαζί με το νεογέννητο μωρό. Σε αυτό το άρθρο δεν θα σας δείξουμε πώς να αλλάζετε την πάνα του μωρού, καθώς είναι κάτι που ήδη γνωρίζετε πριν την αναχώρηση σας από το μαιευτήριο, αλλά θα σας [. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος