γυναίκα

Με την εξέταση στην Ιστορία και τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής πέφτει σήμερα, Δευτέρα, η «αυλαία» για την «πρώτη πράξη» των Πανελληνίων 2017 των υποψηφίων των ΓΕΛ. Ωστόσο, για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν και σε ειδικά μαθήματα, η… «δεύτερη πράξη» των Πανελληνίων 2017 θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών, [. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

υγεία

Ένα παιχνίδι, πριν από τέσσερα χρόνια, μεταξύ των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωρίο SOS Βάρης και 60 σεφ, στάθηκε η αφορμή, ώστε τα Παιδικά Χωριά να αποκτήσουν στενή σχέση με τη μαγειρική και τις ελληνικές γεύσεις (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Φέτος είπαμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι λίγο παραπάνω Έρχεται αυτές τις μέρες το νέο EP της Έλενας Παπαρίζου από τη Minos Emi, με νέα τραγούδια και νέες συνεργασίες με παλιούς και νέους φίλους. Ένα νέο remix του “Haide” από τον Φοίβο με τη συμμετοχή του Αμερικανού Kemist, ένα ντουέτο διασκευή του “Ora O Mai Piu” Το post Έλενα Παπαρίζου “Summer Extended 2017” | (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Οι συγκρούσεις των παιδιών σε ένα "δύσκολο" σχολικό περιβάλλον, επιλύονται αποτελεσματικά όταν οι μαθητές αλληλοδιδάσκονται μουσική, ενώ ταυτόχρονα, η "αλληλομάθεια" μπορεί να αυξήσει τις επιδόσεις των μαθητών. Την ίδια στιγμή, η μουσική ακρόαση μέσα στην τάξη, αλλά και στο διάλειμμα, μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση και τη συγκέντρωσή τους, ακόμη και να βοηθήσει σε ομαλότερη [. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος