γυναίκα

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την θεατρική παράσταση Mamma Mia έχουν ξεκινήσεις και η Δέποινα Βανδή είναι έτοιμη να υποδυθεί έναν από τους πιο απαιτητικούς (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

Προσκλήσεις για παιδικό θέατρο! Το Τaλκ διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε 5 τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση «Ο Ανύπαρκτος Ιππότης» της θεατρικής ομάδας Ντουθ, για την Κυριακή 1.10. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

O μύθος του Οιδίποδα εμπνέει τη θεατρική ομάδα «Εμείς, Εμείς», που αποτελείται από έξι παιδιά 8 ετών, και με την καθοδήγηση-σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη Knutsen παρουσιάζουν στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς στις 29 Σεπτεμβρίου τον «Οιδίποδα Τύραννο», μια παράσταση από παιδιά… για παιδιά! Τα παιδιά, που επέλεξαν τα ίδια το έργο, έστησαν μια παράσταση που αντιμετωπίζει με σεβασμό και σ (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

O μύθος του Οιδίποδα εμπνέει τη θεατρική ομάδα «Εμείς, Εμείς», που αποτελείται από έξι παιδιά 8 ετών, και με την καθοδήγηση-σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη Knutsen παρουσιάζουν στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς στις 29 Σεπτεμβρίου, τον «Οιδίποδα Τύραννο», μια παράσταση από παιδιά…για παιδιά! The post Αρχαίο δράμα από παιδιά…για παιδιά στο Μουσείο Μπενάκη! appeared first on CultureNow.gr. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος