γυναίκα

Ο Γιώργος Μαυρίδης όπως έχουμε δει έχει μεγάλη αδυναμία στον σκύλο του και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ. Ο παρουσιαστής θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Μια νέα συνεργασία ήρθε να δώσει σε όλους όσους αρέσκονται το διαφορετικό. O Αντώνης Μαλλιωτάκης με μια νέα μουσική πρόταση- σύνθεση του, με τιτλο “Νέφαλο” (Σύννεφο) σε συνεργασία στην ερμηνεία με τον μεγάλο ερμηνευτή της Κρήτης, Γιώργο Μανωλιούδη  καταθέτουν την ψυχή τους. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πριν δύο περίπου χρόνια έδωσε τέλος στην ιστορία αγάπης ενός από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το πρόγραμμα «Όρμος της Κοιλάδας» είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Γενεύης, υπό την αιγίδα της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα. Στοχεύει στη μελέτη βυθισμένων προϊστορικών θέσεων σε ένα μικρό κόλπο της νότιας Αργολίδας, κοντά στον γνωστό αρχαιολογικό χώρο του σπηλαίου Φράγχθι. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος