γυναίκα

Η Βίκυ Καγιά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το δεύτερο μωράκι της το οποίο θα είναι αγοράκι. Το μοντέλο σε παλαιότερη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

υγεία

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΤο να μεγαλώνεις μέσα σου μια νέα ζωή είναι υπέροχο. Όχι όμως απαραίτητα και όλα όσα συμβαίνουν στο σώμα σου καθώς εσύ δίνεις ζωή σε έναν καινούριο άνθρωπο. (όλο το άρθρο)

υγεία

Οι περισσότεροι έχουμε μια γενικότερη αντίληψη για την εγκυμοσύνη. Άλλοι την βιώσαμε με συγγενείς μας, άλλοι έχουμε δει πολλές περιγραφές σε ταινίες και σειρές. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η σκηνοθέτης και η παραγωγός του «Ακόμη Κρύβομαι για να Καπνίσω» μίλησαν στο Flix με τη δυνατή φωνή που χαρακτηρίζει και την ίδια την ταινία τους. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Για την πορεία της εγκυμοσύνης της φροντίζει να ενημερώνει τα social media η Ολυμπία Χοψονίδου κάνοντας σχετικά posts δεδομένου του ότι είναι πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα.  . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το Flix συνάντησε τη Ζυράννα Ζατέλη στη Δράμα, στο πλαίσιο του 40ού Φεστιβάλ, όπου παρουσίασε το βιβλίο της «Τετράδια Ονείρων» και μίλησε - αναπόφευκτα - για το σινεμά. . (όλο το άρθρο)

υγεία

«Η εξειδίκευση επάνω στη γυναικολογική ογκολογία σήμερα αντιμετωπίζει όλο το φάσμα του γυναικολογικού καρκίνου (αιδοίο, κόλπος, τράχηλος, μήτρα, ωοθήκες, σάλπιγγες) με εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις και προσφέρει τη δυνατότητα της έγκαιρης διάγνωσης (όλο το άρθρο)

γυναίκα

O μύθος του Οιδίποδα εμπνέει τη θεατρική ομάδα «Εμείς, Εμείς», που αποτελείται από έξι παιδιά 8 ετών, και με την καθοδήγηση-σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη Knutsen παρουσιάζουν στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς στις 29 Σεπτεμβρίου τον «Οιδίποδα Τύραννο», μια παράσταση από παιδιά… για παιδιά! Τα παιδιά, που επέλεξαν τα ίδια το έργο, έστησαν μια παράσταση που αντιμετωπίζει με σεβασμό και σ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος