γυναίκα

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι το 2017 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη. Πώς. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Η Βάσια Δανιά επιστρέφει στη BABEL Πυρήνας Τέχνης και μας καλεί να ταξιδέψουμε σε μελωδικά μονοπάτια μ’ ένα όμορφο πάντρεμα ρυθμών και (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Η Βάσια Τριφύλλη, η οποία συμμετέχει στην παράσταση «Πετάει, Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, όπου συνέβη το απίστευτο περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Τα έξι μεγαλύτερα αρχαιολογικά ευρήματα της χώρας το 2017 ανακοίνωσε η Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών. «Το πιο πολύτιμο τμήμα της αρχαιολογίας έγκειται στην πληροφόρηση για την ανθρώπινη δραστηριότητα που "αναδύεται" από τα ερείπια» δήλωσε ο Τσεν Σινγκσάν, διευθυντής του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο Sylvester Stallone πρόδωσε ποιος θα είναι ο κακός της υπόθεσης (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Κακά τα ψέματα, η Θεσσαλονίκη έχει ιστορία στη μουσική. Οπως και στη δημιουργία των συγκροτημάτων. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Με το Spell ξορκίζουμε το κακό ή μάλλον καλύτερα ρίχνουμε ξόρκι στο καλό για να μας ακολουθεί όλη τη χρονιά (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Πρόκειται για το περιοδικό  Tourism News TODAY, το οποίο έκανε ένα ένα μεγάλο αφιέρωμα στην καλλονή Μαρία Ψήλου (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Η μεγαλύτερη δυσκολία του μαθητή εντοπίζεται συνήθως στη θεματική και παραγωγική ορθογραφία. Στην απορία του παιδιού για το πώς γράφεται μια λέξη αποφεύγουμε απλά να την υπαγορεύσουμε. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος