γυναίκα

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις/ατάκες που ακούω είναι, «Γιατί γελάς πάλι;» Το γέλιο, όπως και οποιαδήποτε άλλη έκφραση συναισθημάτων είναι τρόπος ζωής. Αν σου αρέσει να γελάς, έτσι θα ζεις και τη ζωή σου. (όλο το άρθρο)


Της Μαρίας Ιατρίδη Μάθαινα προχθές στους μαθητές μου ότι τα κύρια ονόματα γράφονται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται καθώς οδηγούσα για το σπίτι ποια είναι τα κύρια ονόματα για εμάς στη ζωή… Καμιά […] (όλο το άρθρο)

Της Μαρίνας Αβραάμ. Καμιά φορά οι προκλήσεις, οι αναποδιές, όλα όσα μας συμβαίνουν, μας φαίνονται τεράστια. (όλο το άρθρο)

Της αναγνώστριάς μας, Παναγιώτας  Γκογκομήτρου. Και ξαφνικά εκεί κατάλαβα πόση δύναμη είχα. (όλο το άρθρο)

Και είναι άσχετα με το πόσο όμορφοι μπορεί να είναι Το πόσο ελκυστικός είναι ένας άνθρωπος δεν εξαρτάται μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και από παράγοντες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του και την φροντίδα που δείχνει στον […] (όλο το άρθρο)

Έπιασες στο χέρι τις ανασφάλειές σου κι άρχισες να ζωγραφίζεις το τέλος. Σε τύφλωναν τόσο, που νόμισες ότι ο μαρκαδόρος σου κυλούσε πάνω σε γραμμές που πρώτη εγώ είχα χαράξει για μας. (όλο το άρθρο)

Κάποιες αδύναμες στιγμές μου, μεσημέρια συνήθως –εκείνες τις ώρες που σου λείπει κάποιος μόνο αληθινά και πολύ– σκρολάρω το προφίλ σου, γυρίζω το δρομέα από ‘δω κι από ‘κει μηχανικά, σαν να ψάχνω κάτι πολύ συγκεκριμένο – δεν ψάχνω τίποτα. […]. (όλο το άρθρο)

Σε μια παρουσίαση βιβλίου μου σε παιδιά της Γ’ Δημοτικού, είχα την εξής εμπειρία: υπήρχε ένα παιδί που σήκωνε το χέρι συνέχεια χωρίς να ντρέπεται καθόλου και συμμετείχε ζωηρά. Είχε ίσια ανοιχτά μαλλιά, πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά κι ένα […]. (όλο το άρθρο)

Ο νόμος της έλξης είναι μια σύγχρονη εκδοχή της αρχαίας φιλοσοφίας. Αν φανταστούμε μια ευκαιρία ή μια πτυχή της πραγματικότητας και επικεντρωθούμε σε αυτή, εργαστούμε προς την κατεύθυνση αυτή, μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος