γυναίκα

Οι ήρωές μου, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.  Άνθρωποι που ακούγοντας τις ιστορίες τους και βλέποντας τις συμπεριφορές τους,  δίνουν -χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν- απαντήσεις στις δικές μου ερωτήσεις. (όλο το άρθρο)


Της Λίτσας Φιλίππου. Να δένεσαι με τους ανθρώπους χωρίς να αιχμαλωτίζεσαι. (όλο το άρθρο)

Γράφει η ψυχολόγος  Άρτεμις Βαμβουνάκη. Πάντοτε προτιμούσα τους δυναμικούς  άνδρες, εκείνους  που γνωρίζουν να σταθούν ισάξια στο πλευρό μιας γυναίκας. (όλο το άρθρο)

-Όσο πιο βαρύ είναι το φορτίο, όσο πιο κοντινή στη γη είναι η ζωή μας, τόσο είναι πιο αληθινή πιο πραγματική. Σ΄αντιστάθμισμα, η ολική απουσία του φορτίου κάνει το ανθρώπινο ον να γίνεται πιο ελαφρύ απ΄τον άνεμο, να πετάει, ν΄απομακρύνεται από τη [. (όλο το άρθρο)

Είμαι μέσα στο αυτοκίνητο και εκτελώ το δρομολόγιο «γίνε και εσύ ένας μικρός αθληταράς». Ο ένας για μπάσκετ,  ο άλλος για ποδόσφαιρο και εγώ να ελπίζω σε ένα καλό συμβόλαιο – μάλλον με δισκογραφική, γιατί δεν βλέπω μεγάλη έφεση. (όλο το άρθρο)

Λένε πως οι ταινίες είναι βγαλμένες απ’ τη ζωή και πως η ίδια η ζωή είναι από μόνη της μια ταινία. Λένε πώς αν κάνεις τον σωστό συνδυασμό αυτών των δύο διαπιστώσεων, η δική σου ταινία, δηλαδή η δικιά σου [. (όλο το άρθρο)

Του Κωνσταντίνου Μάνεση.  Πολλές φορές έτυχε να αγαπήσεις κάποιον ή ακόμα να στεναχωρηθείς που κάποιος δεν μπόρεσε να ανταποδώσει την δική σου αγάπη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος