γυναίκα

Οι ήρωές μου, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.  Άνθρωποι που ακούγοντας τις ιστορίες τους και βλέποντας τις συμπεριφορές τους,  δίνουν -χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν- απαντήσεις στις δικές μου ερωτήσεις. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

Δεν πρόλαβα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στην μαμά που είχα απέναντί μου, όταν με κάρφωσε το πρώτο βέλος: «εμείς επειδή δεν τρώμε χθεσινό φαγητό, θα το φέρνω το μεσημέρι μόλις μαγειρέψω, να είναι και ζεστό». Χμμμ…ναι. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Μια έκπληξη είχε για το κοινό σήμερα το Star αφού άλλαξε το λογότυπο του,σήμερα ενημερωθήκαμε και εμείς με την παρακάτω ανακοίνωση. «Πιο φρέσκο και ανανεωμένο από ποτέ, το Star καλωσορίζει τη νέα τηλεοπτική σεζόνμε νέο λογότυπο. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η συμπεριφορά του παιδιού σας (τα νεύρα, η επιθετικότητα, η συστολή) μπορεί να έχει λιγότερο να κάνει με τα γονίδια που κληρονόμησε από εσάς και περισσότερο με τα «φιλικά» βακτήρια του εντέρου του; Ούτε εμείς. Ωστόσο, άρθρο των New York Times από τον επιστήμονα Mark Lyte, ο οποίος μελετά εδώ και [. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος