γυναίκα

Της Χρύσας Λεϊμονή. Υπάρχουν παιδιά τα οποία  γεννιούνται “αλλιώτικα” από ότι τα υπόλοιπα. (όλο το άρθρο)


Αναζητάτε σκέψεις που να μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους; Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια λίστα με 15 λέξεις, οι οποίες έχουν την ικανότητα να διευκολύνουν τη ζωή σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι, αν καταφέρετε να […] (όλο το άρθρο)

Δε σ΄ αναζητώ, όχι. Δε με νοιάζει πού είσαι, με ποιους είσαι, τι κάνεις. (όλο το άρθρο)

Δεν πρόλαβα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στην μαμά που είχα απέναντί μου, όταν με κάρφωσε το πρώτο βέλος: «εμείς επειδή δεν τρώμε χθεσινό φαγητό, θα το φέρνω το μεσημέρι μόλις μαγειρέψω, να είναι και ζεστό». Χμμμ…ναι. (όλο το άρθρο)

Της Ελένης Ομήρου Είναι στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι. Σε πνίγουν τα λόγια σου, τα θέλω σου, τα δίκια σου. (όλο το άρθρο)

Ποτέ μου δεν τα έβαλα μ’ εκείνους που φεύγουν, ελπίζω ούτε κι εσύ. Θέλει κότσια να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, θέλει δύναμη ψυχής να πληγώσεις κάποιον μία και καλή αντί να τον πληγώνεις κάθε […]. (όλο το άρθρο)

Υπάρχουν επτά βήματα για να καταστρέψετε κάρμα: 1. Το πρώτο βήμα για να καταστρέψουμε το κάρμα μας είναι να μάθουμε την επιστήμη του δοσίματος. (όλο το άρθρο)

Της Ανθής Κατερίνη Γιατί και πάλι σκέφτηκες αυτόν τον άσχημο χαρακτηρισμό για το σώμα σου; Γιατί ψάχνεις στον καθρέφτη το πόσο όμορφη είσαι; Γιατί δεν ήπιες αρκετό νερό και γιατί έβαλες αυτές τις βλαβερές ουσίες στον οργανισμό σου; Γιατί δεν […] (όλο το άρθρο)

Η πιο κοινή αιτία του θυμού είναι το θυμωμένο οικογενειακό περιβάλλον. Τα παιδιά μαθαίνουν να εκνευρίζονται από τους γονείς τους. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος