γυναίκα

Της Χρύσας Λεϊμονή. Υπάρχουν παιδιά τα οποία  γεννιούνται “αλλιώτικα” από ότι τα υπόλοιπα. (όλο το άρθρο)


Της Λίτσας Φιλίππου. Να δένεσαι με τους ανθρώπους χωρίς να αιχμαλωτίζεσαι. (όλο το άρθρο)

Γράφει η ψυχολόγος  Άρτεμις Βαμβουνάκη. Πάντοτε προτιμούσα τους δυναμικούς  άνδρες, εκείνους  που γνωρίζουν να σταθούν ισάξια στο πλευρό μιας γυναίκας. (όλο το άρθρο)

-Όσο πιο βαρύ είναι το φορτίο, όσο πιο κοντινή στη γη είναι η ζωή μας, τόσο είναι πιο αληθινή πιο πραγματική. Σ΄αντιστάθμισμα, η ολική απουσία του φορτίου κάνει το ανθρώπινο ον να γίνεται πιο ελαφρύ απ΄τον άνεμο, να πετάει, ν΄απομακρύνεται από τη [. (όλο το άρθρο)

Είμαι μέσα στο αυτοκίνητο και εκτελώ το δρομολόγιο «γίνε και εσύ ένας μικρός αθληταράς». Ο ένας για μπάσκετ,  ο άλλος για ποδόσφαιρο και εγώ να ελπίζω σε ένα καλό συμβόλαιο – μάλλον με δισκογραφική, γιατί δεν βλέπω μεγάλη έφεση. (όλο το άρθρο)

Λένε πως οι ταινίες είναι βγαλμένες απ’ τη ζωή και πως η ίδια η ζωή είναι από μόνη της μια ταινία. Λένε πώς αν κάνεις τον σωστό συνδυασμό αυτών των δύο διαπιστώσεων, η δική σου ταινία, δηλαδή η δικιά σου [. (όλο το άρθρο)

Του Κωνσταντίνου Μάνεση.  Πολλές φορές έτυχε να αγαπήσεις κάποιον ή ακόμα να στεναχωρηθείς που κάποιος δεν μπόρεσε να ανταποδώσει την δική σου αγάπη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος