γυναίκα

Της Δικαίας Μαραβέλια. Για άλλη μια χρονιά πέρασαν τα Πάθη Του και μαζί Του κάποιοι κλάψαμε ή δακρύσαμε για τα δικά μας. (όλο το άρθρο)


«Ανανέωση», «αλλαγή», «service» και όλες οι ωραίες λέξεις οι οποίες μολονότι μας συστήνονται με τα καλά τους, συνήθως έρχονται μετά από γκριζαρισμένες μέρες, για να μην πούμε μαύρες! Υπάρχουν πράγματα που φωνάζουν και δεν προλαβαίνεις να τα ακούσεις. Εκείνα κρατούν [. (όλο το άρθρο)

Της Ελένης Ομήρου. Τελικά αυτό το παραμύθι ότι οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση, τα αισθήματά τους, τον έρωτα, την αγάπη, τον ίσκιο τους, το τρώμε; Μήπως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά; Μήπως απλούστατα δε γουστάρουν; Ή ίσως δε γουστάρουν [. (όλο το άρθρο)

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την φράση «Τα παιδιά είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο»; Ωστόσο, μερικές φορές όταν το μικρό σου αποφασίζει να βάψει ξανά τον τοίχο ή να ‘εγχειρήσει την γάτα ξανά ή να κάνει κάτι άλλο [.. (όλο το άρθρο)

Πάντα θα υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που θα σε οδηγήσει στο να επιλέξεις έναν άνθρωπο ως σύντροφο σου. Από εκεί ξεκινούν όλα και εκεί –θα πρέπει ιδανικά- να καταλήγουν. (όλο το άρθρο)

«Δεν αλλάζει ο άνθρωπος»· την άκουσες τόσο πολύ αυτήν τη φράση μεγαλώνοντας που την πίστεψες κι εσύ βαθιά, την έκανες κτήμα σου. Γεννιέται λοιπόν κανείς, δε γίνεται λένε, κι όσο κοίταζες γύρω σου τόσο περισσότερο σε έπειθε η καθημερινότητα για [. (όλο το άρθρο)

Είναι σημείο των καιρών ο αγαπημένος μας γιατρός να είναι ο ψυχολόγος κι αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για συνεδρίες, μαζευόμαστε σε group therapy με τους φίλους μας κι αναλύουμε συμπεριφορές, κουσούρια κι ό,τι δυσνόητο μας συμβαίνει. Δεν ξέρω, [. (όλο το άρθρο)

Φήμες λένε πως του αδελφού σου το παιδί είναι δύο φορές παιδί σου! Ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει σε αυτό; Ένα παιδί που έρχεται στην οικογένεια από το αδελφάκι σου είναι ευλογία. Είναι ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο, μία αγάπη αλλιώτικη και [. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος