γυναίκα

Όταν περνάμε ζόρια, πολλές φορές τείνουμε να θέλουμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Ή τουλάχιστον, έτσι δείχνουμε. (όλο το άρθρο)


Της Μαρίνας Αβραάμ. Συνηθίζουμε κάποια πράγματα και δύσκολα τα αλλάζουμε. (όλο το άρθρο)

Της Χριστίνας Ζαμπούνη. Φωτογραφίες της  περασμένης νιότης μας, άλλες ταχτοποιημένες όμορφα σε άλμπουμ κι άλλες σκόρπιες άναρχα σε κουτιά και συρτάρια, συνθέτουν το πάζλ της ζωής μας… Σε κάθε κομμάτι, ανακαλύπτουμε το  μοναδικό  άρωμα της κάθε στιγμής που ζωντανεύει ξανά, [. (όλο το άρθρο)

Τι με ρωτάς αν σε ξέχασα κιόλας; Δεν θέλω να σου πω. Έχω θυμώσει. (όλο το άρθρο)

Όταν κάποιος είναι θλιμμένος δεν ελπίζει, δεν χαίρεται, απογοητεύεται εύκολα και κάποιες φορές αποθαρρύνεται να προσπαθήσει να αναζητήσει το φως και την ελπίδα. Όσο περισσότερο πιέζει τον εαυτό του να βγει από την θλίψη του, νιώθει ενοχές που δεν μπορεί [. (όλο το άρθρο)

Μαθαίνεις πως είμαι καλά, πως γελάω το ίδιο δυνατά με τότε.  Βγαίνω πολύ, διασκεδάζω, φλερτάρω, γνωρίζω νέους ανθρώπους, προχωράω κι έκαψα πια όλες τις γέφυρες που με συνέδεαν με το παρελθόν. (όλο το άρθρο)

Σε πλήγωσε; Βαθιά όσο κανείς και τίποτα άλλο; Πισώπλατα; Νόμιζες ότι ξέρεις τι άνθρωπος είναι, αλλά τελικά μάλλον δεν κατάλαβες ποτέ. Μέχρι την τελευταία μέρα που σε πυροβόλησε εν ψυχρώ με τις λέξεις που εκσφενδόνιζε κατά πάνω σου. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος