γυναίκα

Όταν περνάμε ζόρια, πολλές φορές τείνουμε να θέλουμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Ή τουλάχιστον, έτσι δείχνουμε. (όλο το άρθρο)


Της Χρύσας Λεϊμονή. “Στην ζωή  παίρνεις αυτό που διαπραγματεύεσαι. (όλο το άρθρο)

Της Μαρίας Χαρίτου. Ας είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας! Είναι η πιο σημαντική σχέση που συνάπτουμε σε όλη μας τη ζωή. (όλο το άρθρο)

Της Δικαίας Μαραβέλια. Λίγοι άνθρωποι είναι αρκετά έξυπνοι… (νομίζω το έξυπνοι δεν είναι η κατάλληλη λέξη), αλλά τέλος πάντων, ώστε να προτιμούν την κριτική που είναι πιο ωφέλιμη, απ’ τον έπαινο που είναι μια απλή κολακεία. (όλο το άρθρο)

Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες ανθρώπων. Κατά κάποια έννοια το λέμε αυτό, δεν υπάγεται βέβαια όλη η ανθρωπότητα σε αυτές μόνο τις τέσσερις κατηγορίες… Εκείνοι που δεν αντέχουν τη μοναξιά. (όλο το άρθρο)

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα σας έλειπε να ακούσετε μια φράση; Ίσως και μια από τις πιο συνηθισμένες. Κάποια που να την έχουμε χρησιμοποιήσει ή την έχουμε ακούσει όλοι. (όλο το άρθρο)

Για να καταφέρει κάποιος να καταστρέψει τη ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να του το επιτρέψετε εσείς. Αν όχι, τότε δεν θα μπορεί κανένας να σας επηρεάσει και αυτό επειδή εσείς είστε οι αρχιτέκτονες της ευτυχίας σας. (όλο το άρθρο)

Άργησα πολύ μα το κατάλαβα. Έριξα μύρια δάκρυα και έγινα ένα με τα πιο βαθιά σκοτάδια μέχρι ο πόνος της απουσίας να καταλαγιάσει. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος