τεχνολογία

Πραγματικά ξεχωριστό, χάρη στο εντυπωσιακό ροζ χρώμα του, με δύο φορές μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και κάμερα με δυο φακούς. Το εκπληκτικό Honor 8, με τις υψηλές δυνατότητες και τις εξαιρετικές επιδόσεις, έφτασε στην Ελληνική αγορά σε μια ειδική, αναβαθμισμένη και ξεχωριστή έκδοση. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση γυναίκας, η οποία έπεσε σε γκρεμό μεγάλου βάθους, ενώ έκανε πεζοπορία σε ορεινή περιοχή των Σφακίων. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η μετρίας εντάσεως γυμναστική στην εμμηνόπαυση μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να διαχειριστούν καλύτερα τις εξάψεις, να βελτιώσουν την φυσική (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, η άσκηση μπορεί να είναι η συνήθεια του τρόπου ζωής που μειώνει περισσότερο την πιθανότητα θανάτου από τη νόσο, αναφέρει νέα έρευνα (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το iOS 10 αυτή την στιγμή έχει υιοθετηθεί στις 8 από τις 10 ενεργές συσκευές παγκοσμίως κλείνοντας σχεδόν 6 μήνες από την στιγμή που παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά σύμφωνα και με στοιχεία που προέρχονται από το App Store της Apple μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου του 2017. Για την ακρίβεια το iOS 10 . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος