τεχνολογία

H πολυδιάστατη ΙοΤ σειρά ενισχύει το portfolio της LG για το Smart Home. Ως ηγέτης στην τεχνολογία του Internet of Things (IoT), η LG Electronics (LG) παρουσίασε μια σειρά από νέες προσθήκες στο IoT οικοσύστημα της κατά τη διάρκεια της Europe Innofest 2017, το οποίο πραγματοποιείται στην Κρήτη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Techblog.gr Το LG G6 μαζί με το Samsung Galaxy S8 είναι δυο από τις συσκευές που απασχολούν αρκετά. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η τελευταία έκδοση της webOS 3.5 Security Manager smart TV platform της LG Electronics (LG) έλαβε πιστοποίηση για τις αποτελεσματικές δυνατότητες ασφάλειας του κυβερνοχώρου της για πρώτη φορά στην κατηγορία smart TV από την UL, την παγκοσμίως καθιερωμένη και εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας και της βιωσιμότητας. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το φημολογούμενο iPhone 8 θα έχει μια τεράστια αναβάθμιση στην εμπρόσθια κάμερα του σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή της KGI Ming-Chi Kuo. Η αναφορά του σήμερα κάνει λόγο για ένα OLED iPhone με μια επαναστατική εμπρόσθια κάμερα που θα έχει υποβοήθηση από Infrared τεχνολογία έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίζει 3D χώρο μπροστά από . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος