τεχνολογία

H πολυδιάστατη ΙοΤ σειρά ενισχύει το portfolio της LG για το Smart Home. Ως ηγέτης στην τεχνολογία του Internet of Things (IoT), η LG Electronics (LG) παρουσίασε μια σειρά από νέες προσθήκες στο IoT οικοσύστημα της κατά τη διάρκεια της Europe Innofest 2017, το οποίο πραγματοποιείται στην Κρήτη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Η LG Electronics (LG), σε συνεργασία με την εταιρεία Neurosoft, η οποία ήταν και ο ανάδοχος του έργου, εξόπλισε τους νέους χώρους της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με συνολικά 188 επαγγελματικές τηλεοράσεις και οθόνες digital signage. Στόχος του έργου ήταν να καλύψει τις. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το smartphone αντικαθιστά τις περισσότερες συσκευές και είναι στη λίστα με τα απαραίτητα gadgets για τις διακοπές μας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, καθώς το 94% των χρηστών στην Ευρώπη βγάζουν φωτογραφίες με το smartphone […] The post Έρευνα Huawei Summer Barometer: Στις φετινές διακοπές φερθείτε έξυπνα! appeared first on DigitalNews. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

«Έξυπνες» εφαρμογές στάθμευσης, φωτισμού και μέτρησης περιβαλλοντικών παραμέτρων με ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης, υλοποίησαν από κοινού ο Όμιλος ΟΤΕ, η Cisco, η ΚΑΥΚΑΣ και η OTS στην πόλη της Χαλκίδας. Το δρόμο προς την «έξυπνη πόλη» δείχνει πλέον η Χαλκίδα, όπου εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν πιλοτικά «έξυπνα» συστήματα στάθμευσης (Smart Parking), φωτισμού (Smart Lighting) και μέτρησης περιβαλλον (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

*Η εύχρηστη συσκευή, οι δυνατές Leica κάμερες και η τεράστια μπαταρία είναι λίγα μόνο από τα κορυφαία χαρίσματα των Huawei P10 και Huawei P10 Plus… Η ελληνική αγορά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων έχει τόσο πολλά μοντέλα να επιδείξει, αλλά μόνο λίγα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι αυτά που πραγματικά εντυπωσιάζουν και μπορούν να […] (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος