τεχνολογία

H πολυδιάστατη ΙοΤ σειρά ενισχύει το portfolio της LG για το Smart Home. Ως ηγέτης στην τεχνολογία του Internet of Things (IoT), η LG Electronics (LG) παρουσίασε μια σειρά από νέες προσθήκες στο IoT οικοσύστημα της κατά τη διάρκεια της Europe Innofest 2017, το οποίο πραγματοποιείται στην Κρήτη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Ένα έξυπνο δαχτυλίδι από την Ιαπωνία, θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε με τις ηλεκτρονικές μας συσκευές. Η εταιρεία λέγεται 16Lab και ασχολείται με την αναγνώριση των κινήσεων των χεριών μας στο χώρο. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Νέο LG SJ8 sound bar

28-4-2017 9:00 AM | techpress | σχετικά νέα

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο sound bar SJ8 (4.1 Ch) το οποίο ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple αυτή την στιγμή καταλήγει στον σχεδιασμό του ανταγωνιστή του Amazon Echo που θα φέρει στην αγορά σύμφωνα με τον γνωστό και μη εξαιρετέο για τις γνωστοποιήσεις διαρροών Sonny Dickson. Σύμφωνα με τον ίδιο η νέα αυτή συσκευή της Apple θα παρουσιαστεί στην αγορά ως μια Siri/AirPlay συσκευή και θα αποτελέσει το επόμενο βήμα . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος