τεχνολογία

Εκδήλωση με θέμα την κυβερνοασφάλεια, την ανθεκτικότητα των εταιριών απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις και τα διαθέσιμα εργαλεία προστασίας διοργάνωσε η Microsoft Hellas με τη συμμετοχή της ειδικής σε θέματα cybersecurity Johnnie Konstantas, Sr Director Marketing, Enterprise Cybersecurity Group, Microsoft Corporation. Οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν πλέον καθημερινότητα για τις επιχειρήσεις και τους δη (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Εντολή να εξοπλιστούν ο ρωσικός στρατός και το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας με τα «πιο σύγχρονα όπλα» έδωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητές τους. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Super Lucky’s Tale

21-11-2017 9:50 AM | busted | σχετικά νέα

Σε μία γενιά κονσολών που ο κύριος στόχος είναι οι ενήλικες με κύριες κυκλοφορίες “σοβαρά” παιχνίδια τύπου Battlefield, Halo κλπ, ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις που βλέπουμε τις δύο εταιρίες του χώρου (Sony και Microsoft) να προσφέρουν αυτό που κάνει η Nintendo: κάτι πιο “αγνό και παιδικό” (όπως πολλοί αποκαλούν) κατάλληλο και για μικρότερες ηλικίες αλλά παράλληλα […] (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος