τεχνολογία

Την πεποίθηση πως η Vodafone θα διεκδικήσει ρόλο καταλύτη και θα αποτελέσει φορέα αλλαγής στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της Ελλάδας εξέφρασε ο επικεφαλής της εταιρείας, Χάρης Μπρουμίδης. Ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, μιλώντας στην ετήσια ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ, εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος από μια διετία νωρίτερα, όπως είπε, τόσο για το σύνολο της αγοράς, […]. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

ΣΤΟ 1,5% ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Στο 1,1% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στη Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2017, σε σχέση με 0,5% τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία πουδημοσιεύει σήμερα  η Eurostat. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στην Ελλάδα, ως προσκεκλημένος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, βρέθηκε τη Δευτέρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank κ. John Cryan. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Μεγάλο αφιέρωμα, με τίτλο «Η αναγέννηση της Ελλάδας», δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού FOCUS. «Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος