τεχνολογία

Τρία έξυπνα κινητά τηλέφωνα στη φιλοσοφία του iPhone X ετοιμάζει για το 2018 η Apple μετά την πολύ καλή που σημειώνει το επετειακό μοντέλο. Σύμφωνα με αναφορές της KGI Securities και του Ming-Chi Kuo, το design χωρίς περιθώρια γύρω από την οθόνη και τους σχετικούς αισθητήρες στο πάνω και μπροστινό τμήμα θα διατηρηθεί για τρία […]. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Ένα νέο δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας κατοχυρώθηκε πρόσφατα στην Apple και αφορά αναδιπλούμενες οθόνες. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών πως η Apple έχει συνάψει συνεργασία με την LG για την δημιουργία μιας πρωτότυπης iPhone συσκευής με μια τέτοια οθόνη. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σε 54,244 δισ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού (τακτικού προϋπολογισμού και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων - ΠΔΕ) το 2018 έναντι 52,142 δισ. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Foxconn αναφέρει σήμερα ότι πήρε άμεσα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει τις παράνομες ώρες μαθητών στην παραγωγική γραμμή του iPhone X. Η δήλωση της εταιρείας έρχεται μετά την επιβεβαιώση της Apple πως όντως από δικούς της ελέγχους επιβεβαιώθηκε πως μαθητές ηλικίας από 17-19 δούλεψαν πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα σε εργοστάσια της Foxconn. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο 3,8% έναντι του αρχικού προβλεπόμενου στόχου του 3,5%, ο πήχης του πρωτογενούς πλεονάσματος για τον προϋπολογισμό του 2018. Πρωτογενές. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τα επόμενα χρόνια, ο κόσμος θα δει ακόμα περισσότερα νόμιμα λογισμικά να «μολύνονται» από ομάδες που στοχεύουν σε ευρύτερα προφίλ θυμάτων και γεωγραφικές περιοχές, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι τέτοιες επιθέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν και να μετριαστούν, σύμφωνα με τις Προβλέψεις Στοχευμένων Απειλών της Kaspersky Lab για το 2018. Άλλες επιθέσεις που είναι […]. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Πυρ ομαδόν εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης εναντίον της κυβέρνησης κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ Το ζήτημα των πλειστηριασμών και της υιοθέτησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει αναδειχθεί σε κεντρικό ζήτημα της τρίτης αξιολόγησης και σύντομα θα καταστεί και μείζων ζήτημα για τους οφειλέτες. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Θέλουμε με το Nokia brand να φέρουμε innovation και καινοτομίες στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, είναι το μήνυμα του Country Manager της HMD Global για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ στο MobileNews.gr. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Αυξημένη χρηματοδότηση για επενδύσεις στην ελληνική τουριστική βιομηχανία τη νέα χρονιά προανήγγειλε από το βήμα του ελληνό - γαλλικού φόρουμ ο επικεφαλής επενδύσεων για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Νίκολας Τζένετ. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, έπειτα από ένα διάστημα βαθιάς ύφεσης και αυστηρής προσαρμογής καθώς παραμένουν, μεν, υψηλές οι απώλειες από την έναρξη της κρίσης, αλλά αναφύονται και σημάδια ανάκαμψης στους βασικούς οικονομικούς δείκτες. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το Nokia 8, τη νέα ναυαρχίδα της HMD Global που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα υψηλών επιδόσεων smartphone και θέλουν να δημιουργούν περιεχόμενο, παρουσίασαν  στην Ελλάδα στελέχη της εταιρείας. Το Nokia 8 φέρνει τρεις παγκόσμιες πρωτιές στα Android smartphones, περιλαμβάνοντας το ντεμπούτο της συνεργασίας με τα οπτικά ZEISS. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος