τεχνολογία

Ξεκινώντας από σήμερα, το Amazon Prime Video φτάνει στην Apple TV σε πάνω από 100 χώρες, σύμφωνα με το apple.com. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Γιατί η Apple αγόρασε τη Shazam

13-12-2017 3:19 PM | ναυτεμπορική | σχετικά νέα

Μετά τις εξαγορές εταιρειών σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη (Lattice Data) και η επαυξημένη πραγματικότητα (Vrvana), ο επόμενος στόχος της Apple ήταν η Shazam, εφαρμογή κινητού τηλεφώνου που αναγνωρίζει τραγούδια, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και audio clips.  . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στα 10,444 δισ. ευρώ ανήλθαν στο Οκτώβριο οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το δημόσιο, ενώ το σύνολο των παλαιών (έως 31. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Επαναλειτουργούν όλες οι βασικές αρτηρίες παροχής φυσικού αερίου από τον κεντρικό κόμβο διανομής της Αυστρίας προς τις γειτονικές χώρες, μετά την έκρηξη στην εγκατάσταση του Μπαουμγκάρτεν, από την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 18. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μόνον τον μήνα Οκτώβριο επεβλήθησαν 23.000 κατασχέσεις, καθώς τον Σεπτέμβριο ο αριθμός τους δεν είχε [. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του iMac Pro, του ισχυρότερου Mac που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Ο iMac Pro απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες, από video editors και 3D animators σε μουσικούς, software developers και επιστήμονες οι οποίοι αναζητούν την απόλυτη δύναμη από το Mac τους. Έρχεται εξοπλισμένος με -κρατηθείτε- έως και 18core Xeon επεξεργαστές με Turbo Boost speeds (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος