τεχνολογία

Τον Μάρτιο ανακοινώθηκαν τα κόκκινα iPhone 7 και iPhone 7 Plus που είχαν και συμβολική σημασία. Μετά τις ανακοινώσεις των iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, η κόκκινη έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά, σύμφωνα με την Apple. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Όταν η Apple ανακοίνωσε το νέο iPhone 8 τόνισε ιδιαίτερα την ανθεκτικότητα του ως συσκευή. Το γεγονός πως η Apple επέστρεψε σε ένα σασί από γυαλί έκανε πολλούς να ανησυχούν για το πόσο ανθεκτικό αυτό θα ήταν. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Είτε έχετε ένα παλαιότερο 16 GB iPhone μοντέλο ή ένα καινούργιο με 256 GB χωρητικότητα σίγουρα το μήνυμα που σας ενημερώνει πως ο αποθηκευτικός χώρος που παραμένει ελεύθερος είναι ελάχιστος σας εκνευρίζει. Με το iOS 11 έχουμε μια σειρά από διαδικασίες για την διαγραφή αρχείων, εφαρμογών και άλλων δεδομένων που θα σας βοηθήσουν με γρήγορο . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Όταν χρειαστεί να στείλετε ήχο από το iPhone ή iPad σας σε διαφορετική συσκευή τότε πρέπει να ανοίξετε το Control Center να κάνετε tap στο εικονίδιο του AirPlay και να δείτε την λίστα με τις επιλογές σας. Πολλοί από εσάς ίσως αναρωτηθήκατε που βρίσκεται αυτή η επιλογή στο iOS 11 ΚΑΙ ΟΧΙ δεν χρειάζεται να . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σήμερα Παρασκευή 22/09/2017 απεφάνθει το ΣτΕ στην ολομέλεια, ότι ακυρώνεται το Προεδρικό Διάταγμα του 2011 για την προστασία του Υμηττού και των Μητροπολιτικών Πάρκων Γουδή – Ιλισσίων, καθώς το Συμβούλιο Επικρατείας με 7 αποφάσεις του δικαιώνει τους επτά δήμους που ζητούσαν λιγότερους πολεοδομικούς περιορισμούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ε (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος