τεχνολογία

Σύμφωνα με τα στοιχεία της GfK Temax, όπως αναφέρει report του ΣΕΠΕ, η ελληνική αγορά των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας, κατά το 1ο τρίμηνο της φετινής χρονιάς, διαμορφώθηκε στα €428 εκατ. παρουσιάζοντας πτώση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

επιστήμη

Πτώση εμφάνισε η αγορά των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας το 2017, με τους Ελληνες να περιορίζουν τις αγορές (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για την Ελλάδα όπου μετά από καθυστερήσεις ετών εκκινούν οι έρευνες για την εξεύρεση και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων θα διεξαχθεί στις 26-27-28 Σεπτεμβρίου το 3ο συνέδριο και η έκθεση Global Oil & South East Europe and Mediterranean στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος). . (όλο το άρθρο)

οικονομία

 Τον έντονο προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα της οικονομίας και της αγοράς στην Ελλάδα, εκφράζουν οι Οικονομικοί Διευθυντές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή έρευνα CFO της Deloitte για το πρώτο τρίμηνο του 2017, παρά τα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε αμηχανία βρίσκεται η αγορά λόγω του αδιεξόδου που προέκυψε στο Eurogroup, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης και σημειώνει ότι «άλλο ένα Eurogroup έφυγε, η συμφωνία δεν ήρθε, τα μέτρα όμως έμειναν». . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τη βεβαιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Ελλάδα έχει εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα και τώρα είναι η σειρά των εταίρων της να κάνουν το ίδιο εξέφρασε (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα λάβει εγκαίρως τη δόση που χρειάζεται εκφράζουν πηγές των Βρυξελλών (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το Συνταγματικό Δικαστήριο σε απόφασή του λέει «όχι» στην απέλαση Σύρου αιτούντα άσυλο στην Ελλάδα, ζητώντας από κατώτερο αρμόδιο δικαστήριο να επανεξετάσει τους όρους κοινωνικής πρόνοιας για πρόσφυγες στην Ελλάδα. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Οι τελευταίες οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα θα είναι το κλειδί ώστε να κερδίσει μια ελάφρυνση του χρέους που θα απελευθερώσει από τα χρόνια των συγκρατημένων επενδύσεων και τελικά θα βάλει τέλος στην οικονομική κρίση;  Κατηγορία: Οικονομία (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το μεγαλύτερο fund στον κλάδο των τεχνολογιών αναμένεται να δημιουργήσουν η ιαπωνική SoftBank και η Σαουδική Αραβία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο πλευρές. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την παραδοχή ότι «οι Έλληνες εφάρμοσαν επί της ουσίας τις μεταρρυθμίσεις και τις ψήφισε το ελληνικό Κοινοβούλιο», διατύπωσε ο Γερμανός υπουργός (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙΣχεδιάζεται διεύρυνση του προγράμματος Greek Golden Visa, δηλαδή για τη χορήγηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα σε ξένους που αγοράζουν κατοικίες ή ακίνητα αξίας άνω των 250.000 όπως είπε πρόσφατα υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σχέδιο για τη χαλάρωση των capital controls παρουσιάζει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών στο υπουργείο Οικονομικών και στη Τράπεζα της Ελλάδας, με στόχο να πάρει ανάσα η αγορά. Πιο συγκεκριμένα το σχέδιο κατατέθηκε ήδη χθες. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Κόντρα στις πτωτικές τάσεις του κλάδου των αλκοολούχων ποτών η εταιρεία ΑΜΒΥΞ από το 2012 έως το 2016 σημείωσε αύξηση 60% στον κύκλο εργασιών, διπλασίασε το μερίδιο αγοράς της και διεύρυνε κατά 15% τις θέσεις εργασίας απασχολώντας σήμερα 130 εργαζόμενους. Η εταιρεία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος