τεχνολογία

Κάποιοι χρήστες ανακάλυψαν σφάλμα λογισμικού που προκαλεί… πάγωμα του iPhone X σε κρύες καιρικές συνθήκες. “Κυριολεκτικά μένεις 2 δευτερόλεπτα στο κρύο στην ύπαιθρο και η οθόνη σταματά να ανταποκρίνεται, έγραψε ο χρήστης του reddit, darus214. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Ένα νέο δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας κατοχυρώθηκε πρόσφατα στην Apple και αφορά αναδιπλούμενες οθόνες. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών πως η Apple έχει συνάψει συνεργασία με την LG για την δημιουργία μιας πρωτότυπης iPhone συσκευής με μια τέτοια οθόνη. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Foxconn αναφέρει σήμερα ότι πήρε άμεσα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει τις παράνομες ώρες μαθητών στην παραγωγική γραμμή του iPhone X. Η δήλωση της εταιρείας έρχεται μετά την επιβεβαιώση της Apple πως όντως από δικούς της ελέγχους επιβεβαιώθηκε πως μαθητές ηλικίας από 17-19 δούλεψαν πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα σε εργοστάσια της Foxconn. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ήδη από τα ξημερώματα κάποιοι καταναλωτές έσπευσαν να μεταβούν έξω από τα καταστήματα με τις προσφορές δημιουργώντας ουρές, ώστε να προλάβουν να αποκτήσουν κάποιο προϊόν σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος