τεχνολογία

Λίγο πριν την ανακοίνωση του Huawei Nova 2s, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, χρήστης ανέβασε unboxing του νέου smartphone. Υπενθυμίζεται πως το νέο μοντέλο της γνωστής εταιρείας θα έρθει με Android 8. (όλο το άρθρο)


Η έκθεση Mobile World Congress, που διεξάγεται κάθε Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη, είναι ο πιθανότερος τόπος παρουσίασης του Galaxy S9 της Samsung, σύμφωνα με το techradar.com. (όλο το άρθρο)

Αν θελήσετε να ηρεμήσετε από τα ποσταρίσματα φίλων σας ή και σελίδων που παρακολουθείτε στο Facebook, δεν χρειάζεται να τους διαγράψετε. Με τη νέα λειτουργία snooze πλέον έχετε τη δυνατότητα να μη λαμβάνετε καμία ενημέρωση από σχετικούς λογαριασμούς για έναν μήνα. (όλο το άρθρο)

Ο ισχυρότερος αλλά και ακριβότερος iMac Pro που έχει κατασκευάσει η Apple, είναι ήδη διαθέσιμος στο αμερικανικό site της εταιρείας. Γνωρίζαμε από πριν ότι η βασική τιμή του iMac Pro θα διαμορφωνόταν στα 4. (όλο το άρθρο)

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει στα μέσα του 2018 ένα smart ηχείο με την υποστήριξη της Bixby, έτσι ώστε να προσφέρει κάτι ανταγωνιστικό στα Google Home, Amazon Echo και το επερχόμενο HomePod της Apple, σύμφωνα με το Bloomberg. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 200 δολάρια και δεν θα φέρει κάποια οθόνη στο εξωτερικό του […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος