τεχνολογία

Τα ονόματα των Vodafone και Wind καθώς και δύο ακόμη ενδιαφερόμενων προστέθηκαν στη λίστα των αρχικώς ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του ελέγχου της forthnet, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας που “τρέχει” η Nomura International για λογαριασμό των τεσσάρων τραπεζών (Πειραιώς, Εθνική, Alpha, Αττικής), κύριων πιστωτών και κατόχων του 32,5% της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας. Η επενδυτική (όλο το άρθρο)


Μια πρωτότυπη περιπέτεια έρχεται για την τελευταία κονσόλα της Nintendo. Το One Piece Unlimited World Red είναι η remastered έκδοση του αγαπημένου action τίτλου, και επιπλέον περιλαμβάνει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για αυτό. (όλο το άρθρο)

Έχοντας λανσάρει την παρουσία της στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2017, η γαλλική εταιρεία έξυπνων κινητών τηλεφώνων Wiko ενισχύει το portfolio της στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας πέντε νέα smartphones, με απίστευτες δυνατότητες και σε τιμές που κινούνται από τα 60€ μέχρι τα 130€. To Sunny 2, το Sunny 2 Plus, το Tommy2, το Lenny 4 […]. (όλο το άρθρο)

Το hub:raum IoT Academy, με θέμα το Internet of Things (IoT), έρχεται στην Αθήνα, με υποστηρικτή την COSMOTE. Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, οι εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy μετατρέπονται σε κόμβο καινοτομίας και φιλοξενούν την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ιδεών, γύρω από τις λύσεις που προσφέρει το IoT και η τεχνολογία Narrow Band-IoT (NB-IoT) για τη διασύνδεση […]. (όλο το άρθρο)

O Ajit Pai, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ, προετοιμάζει το έδαφος για την ψήφιση νομοσχεδίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο, το οποίο πρακτικά θα σημάνει το τέλος της ουδετερότητας του διαδικτύου στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το Reuters. Αν και οι προθέσεις του Pai είναι γνωστές εδώ και καιρό, αυτός πρόκειται να επιχειρήσει να θέσει τα πλάνα […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος