τεχνολογία

Μία νέα έκδοση του γνωστού Xagent malware, αναπτυγμένο από το Ρώσικο hacking group APT28, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά στοχεύει τους χρήστες Mac. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα του το Bitdefender, το Xagent μέχρι πρότινος στόχευε συσκευές με Windows, iOS, Android και Linux, ωστόσο πλέον ήρθε η σειρά των Mac. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Περιορισμένη μόνο χρήση του κινητού τηλεφώνου εξακολουθούν να κάνουν, ακόμη και σήμερα, περίπου οι μισοί κάτοχοι κινητών. Συγκεκριμένα, σχεδόν το 47% των χρηστών αξιοποιεί το κινητό τηλέφωνο μόνο για την πραγματοποίηση κλήσεων και την ανταλλαγή sms (στοιχεία 2016). (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple σήμερα κοινοποίησε μια σειρά από νέα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube ενισχύοντας και άλλο την φανταστική διαφημιστική καμπάνια του iPhone 7 με την ονομασία  “One Night”. Όλα τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχουν γίνει λήψη αποκλειστικά από το iPhone 7 και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στις φήμες που αφορούν το επερχόμενο iPhone 8, καθώς μετά την αναφορά για υποστήριξη τεχνολογίας 3D Depth Mapping έχουμε ακόμη μία νέα αναφορά της TrendForce η οποία θέλει το “επετειακό” μοντέλο iPhone του 2017 να διατίθεται σε 2 εκδόσεις, 64GB και 256GB, με τη μνήμη RAM της συσκευής να ακολουθεί το iPhone 7 Plus στα […] iPhone Hellas - iPhone iPad iPod T (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μια νέα αναφορά σήμερα από την TrendForce δίνει και αυτή μεγαλύτερη βαρύτητα στις φήμες που ακούμε τον τελευταίο καιρό για το iPhone 8 ή iPhone X ή επετειακό μοντέλο καθώς επίσης προσφέρει και κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Γίνεται λοιπόν λόγος για μια συσκευή στις 5. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το φημολογούμενο iPhone 8 θα έχει μια τεράστια αναβάθμιση στην εμπρόσθια κάμερα του σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή της KGI Ming-Chi Kuo. Η αναφορά του σήμερα κάνει λόγο για ένα OLED iPhone με μια επαναστατική εμπρόσθια κάμερα που θα έχει υποβοήθηση από Infrared τεχνολογία έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίζει 3D χώρο μπροστά από . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το επερχόμενο “iPhone 8” με την από-άκρη-σε-άκρη OLED οθόνη θα διαθέτει και ένα “επαναστατικό” dual-camera module με υποστήριξη 3D λειτουργιών, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities. - Διαβάστε εδώ, όλα τα νέα που αφορούν το iPhone 8 - Το νέο αυτό σύστημα της κάμερας θα κάνει χρήση των τεχνολογιών της PrimeSense, της εταιρείας που η Ap (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Techblog.gr Σχεδόν το 47% των χρηστών αξιοποιεί το κινητό τηλέφωνο μόνο για την πραγματοποίηση κλήσεων και την ανταλλαγή SMS σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της GSMA Intelligence. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος