τεχνολογία

Μία νέα έκδοση του γνωστού Xagent malware, αναπτυγμένο από το Ρώσικο hacking group APT28, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά στοχεύει τους χρήστες Mac. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα του το Bitdefender, το Xagent μέχρι πρότινος στόχευε συσκευές με Windows, iOS, Android και Linux, ωστόσο πλέον ήρθε η σειρά των Mac. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για το μέλλον της Mac Mini σειράς της Apple – το μικρότερο και οικονομικότερο desktop computer της εταιρείας που εδώ και πολλά χρόνια έχει μια πιστή μερίδα χρηστών. Η σειρά του Mac Mini δεν έχει αναβαθμιστεί από τον Οκτώβριο του 2014. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη κυκλοφορία του iPhone X τον επόμενο μήνα η συσκευή συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε δημόσιους χώρους. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω κοινοποιήθηκε στο Reddit, και μας δείχνει ένα iPhone X σε λευκό χρωματισμό και σε πλήρη λειτουργία ενώ έχουμε και μια εικόνα για το πως εμφανίζεται η εφαρμογή του Instagram σε . (όλο το άρθρο)

οικονομία

«Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους, στηρίζοντας πρωτίστως τους οικονομικά ασθενέστερους», αυτό δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, σημειώνοντας: «Η Κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, στην πράξη τον αύξησε. Σήμερα επιδιώκει και πάλι να παραπλανήσει τους πολίτες, υποσχόμενη, με εντελώς πρόχειρο τρόπο, να αλλάξει Th (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος