τεχνολογία

Μία νέα έκδοση του γνωστού Xagent malware, αναπτυγμένο από το Ρώσικο hacking group APT28, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά στοχεύει τους χρήστες Mac. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα του το Bitdefender, το Xagent μέχρι πρότινος στόχευε συσκευές με Windows, iOS, Android και Linux, ωστόσο πλέον ήρθε η σειρά των Mac. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Έχουμε μια σειρά από ενδείξεις πλέον ότι το iPhone 8 μπορεί να βγει στην αγορά με σημαντική καθυστέρηση από ότι μας έχει συνηθίσει η Apple τα προηγούμενα χρόνια και αυτό είναι ακόμη ένα σημάδι πως η Apple φέτος διαλέγει μια διαφορετική προσέγγιση για την ναυαρχίδα της. Μάλιστα η εταιρεία δεν σπάει έναν αλλά δύο από . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μέχρι και σήμερα έχουμε ακούσει πολλές αναφορές ότι η έλευση του iPhone 8 στην αγορά μπορεί να καθυστερήσει και μάλιστα σημαντικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής της KGI Ming-Chi Kuo αναφέρει και αυτός την καθυστέρηση αυτή τονίζοντας μάλιστα πως η μαζική παραγωγή της συσκευής θα πάει για Οκτώβριο ή ακόμη . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Υποτιθέμενα σχεδιαγράμματα της μητρικής πλακέτας του iPhone 8 κάνουν σήμερα το γύρω του διαδικτύου. Οι εικόνες αποκαλύπτουν μια συσκευή που δεν θα ενσωματώνει μια USB-C συνδεσμολογία, θα έχει μια μπαταρία σε σχήμα L ενώ η οθόνη θα έχει δυνατότητες True Tone παρόμοιες με αυτές που συναντούμε στο 9. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Tα νέα «Perfect Ten» smartphones Huawei P10 & Huawei P10 Plus υποδέχεται η WIND σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της. Τα P10 & P10 Plus δίνουν στον χρήστη την εμπειρία εντυπωσιακά γρήγορης πλοήγησης χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών τους, μέσα από μια μεγάλη οθόνη υψηλών προδιαγραφών. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τι σχέση μπορεί να έχει μία πειραματική διάταξη κυριολεκτικά θαμμένη κάτω από το χώμα, με το σμήνος των δορυφόρων που πετούν γύρω από τη Γη και υποστηρίζουν τη λειτουργία του συστήματος GPS, εξασφαλίζοντας ότι κάθε λογής «έξυπνη» συσκευή θα προσδιορίζει το ακριβές στίγμα για λογαριασμό του χρήστη της; (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος