τεχνολογία

Μία νέα έκδοση του γνωστού Xagent malware, αναπτυγμένο από το Ρώσικο hacking group APT28, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά στοχεύει τους χρήστες Mac. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα του το Bitdefender, το Xagent μέχρι πρότινος στόχευε συσκευές με Windows, iOS, Android και Linux, ωστόσο πλέον ήρθε η σειρά των Mac. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Όταν η Apple παρουσίασε το iPhone to 2007 κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σε 10 χρόνια αυτό θα γινόταν η πιο δημοφιλής κάμερα στον κόσμο και θα οδηγούσε μια νέα εποχή στις οπτικές επικοινωνίες. Σήμερα λοιπόν παρατηρούμε τον “θάνατο” τον point-and-shoot φωτογραφικών μηχανών, την έκρηξη των κοινωνικών δικτύων που εστιάζουν στις φωτογραφίες και το . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

To iPhone ως συσκευή έφερε πάρα πολλά στην πρώτη δεκαετία της ζωής του. Δεν ήταν μόνο η συσκευή που εξελίχθηκε σημαντικά από την πρώτη έκδοση της αλλά και το γεγονός πως άλλαξε ένα ολόκληρο επιχειρηματικό μοντέλο στην ίδια την Apple. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Διαθέσιμη είναι από εχτές το βράδυ η 1η public beta του iOS 11 για τους χρήστες που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες του επερχόμενου λειτουργικού, πριν αυτό γίνει επίσημα διαθέσιμο προς όλους το Φθινόπωρο. Οι χρήστες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν το iOS 11 public beta θα πρέπει να εγγραφούν στο Apple Public Beta Software Program […] iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch News Δι (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμo νέo build της iOS 11 beta 2 για iPhone, iPad και iPod Touch καθώς και ένα νέο build για την tvOS 11 beta 2 για το 4ης γενιάς Apple TV. Τα νέα αυτά builds εμφανίζονται σε συγκεκριμένες συσκευές μόνο. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το smartphone αντικαθιστά τις περισσότερες συσκευές και είναι στη λίστα με τα απαραίτητα gadgets για τις διακοπές μας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, καθώς το 94% των χρηστών στην Ευρώπη βγάζουν φωτογραφίες με το smartphone […] The post Έρευνα Huawei Summer Barometer: Στις φετινές διακοπές φερθείτε έξυπνα! appeared first on DigitalNews. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος