τεχνολογία

Μέσα στην επόμενη δεκαετία οι αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, θα έχουν μετασχηματίσει όχι μόνο τις ζωές μας αλλά και τον τρόπο εργασίας μας. Εκτιμάται ότι μέχρι το 2030, κάθε οργανισμός θα έχει τεχνολογική υπόσταση και ως εκ τούτου . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 55 τραυματίστηκαν από έκρηξη που έγινε σε κατάστημα που βρίσκεται στο προάστιο (West Lake) της πόλης Χανγκτσόου, πρωτεύουσα της επαρχίας Τσετσιάνγκ, στα ανατολικά της Κίνας. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Η μελέτη Φάσης ΙΙI CANTOS έδειξε ότι το ACZ885 σε συνδυασμό με την τυπική θεραπεία μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ανθρώπους με προηγούμενο έμφραγμα μυοκαρδίου και φλεγμονώδη αθηροσκλήρωση (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Ποτέ δεν είναι αργά να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα τη γυμναστική και σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου. Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τα γυμναστήρια γεμίζουν με ανθρώπους που θέλουν σε λίγο χρόνο να πετύχουν μέγιστα αποτελέσματα, για να φαίνονται ωραίοι και θελκτικοί στην παραλία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Περισσότεροι από 350 άνθρωποι, από τους οποίους 25 εξακολουθούν να νοσηλεύονται, έλαβαν ιατρική φροντίδα στο τουρκικό παραλιακό θέατρο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), από τον σεισμό που έπληξε και την Κω, ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Υγείας. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος