τεχνολογία

Όταν είσαι εταιρεία (ειδικά σε τέτοια επίπεδα) το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις το μέγιστο κέρδος από τα προϊόντα που παράγεις/πουλάς. Αυτό έχει και η Apple ως ζητούμενο και φαίνεται ότι θα το καταφέρει περίφημα άλλη μια χρονιά ειδικά φέτος με το κορυφαίο και επετειακό smartphone της, iPhone X. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Αν και οι προπαραγγελίες για τα iPhone 8 και 8 Plus έχουν ήδη ξεκινήσει, εκφράζονται φόβοι πως η Apple ίσως δυσκολευτεί να καλύψει τη ζήτηση για το επετειακό μοντέλο της, το iPhone X. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων KGI Securities, φαίνεται πως δύσκολα η Apple θα καλύψει τη φετινή ζήτηση για το ακριβό της μοντέλο. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Όταν η Apple ανακοίνωσε το νέο iPhone 8 τόνισε ιδιαίτερα την ανθεκτικότητα του ως συσκευή. Το γεγονός πως η Apple επέστρεψε σε ένα σασί από γυαλί έκανε πολλούς να ανησυχούν για το πόσο ανθεκτικό αυτό θα ήταν. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία σήμερα μέσω του καναλιού της στο YouTube μια σειρά από νέα how-to βίντεο δείχνοντας το τι μπορεί να κάνει κάποιος με το νέο iOS 11 στο iPad. Πριν από 1 μήνα η εταιρεία είχε παρουσιάσει 6 βίντεο με αντίστοιχο περιεχόμενο που αποδείκνυαν πόσο σημαντική είναι η αναβάθμιση αυτή για την . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Όταν χρειαστεί να στείλετε ήχο από το iPhone ή iPad σας σε διαφορετική συσκευή τότε πρέπει να ανοίξετε το Control Center να κάνετε tap στο εικονίδιο του AirPlay και να δείτε την λίστα με τις επιλογές σας. Πολλοί από εσάς ίσως αναρωτηθήκατε που βρίσκεται αυτή η επιλογή στο iOS 11 ΚΑΙ ΟΧΙ δεν χρειάζεται να . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος