τεχνολογία

Μέχρι και σήμερα στο News Feed του Facebook τα βίντεο έπαιζαν σιωπηλά και είχατε την επιλογή εσείς να ενεργοποιήσετε αν θέλατε το βίντεο. Το κοινωνικό δίκτυο όμως πρόσφατα άλλαξε αυτή την συμπεριφορά και έτσι τα βίντεο που πριν παρέμειναν σιωπηλά μέχρι εσείς να αποφασίσετε τα επίπεδα ήχου τώρα θα γίνονται αναπαραγωγή στο News Feed σας . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Το iPhone X είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έκανε η Apple στο iPhone από το 2014 με τα iPhone 6 & iPhone 6 Plus και έπειτα. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo πιστεύει πως οι καταναλωτές έχουν ενθουσιαστεί τόσο με την νέα συσκευή της Apple και έτσι οι προ παραγγελίες της να σημειώσουν ένα νέο ιστορικό . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μπορεί η παρουσίαση των νέων iPhone να έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, όμως και η Samsung προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, ο ο Koh Dong-jin, επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung, αποκάλυψε πως το 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας, όπως μεταδίδει το phonearena. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος