τεχνολογία

Η Nikkei σήμερα δημοσιοποίησε μια νέα αναφορά προερχόμενη από έναν από τους προμηθευτές της Apple ο οποίος δηλώνει πως μια σημαντική AR συσκευή θα έρθει στο καταναλωτικό κοινό το 2019. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και τώρα ο προμηθευτής δεν αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα της Apple αλλά όπως λέει και ο λαός μας όπου υπάρχει καπνός . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Η Apple ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο HomePod έξυπνο ηχείο της πίσω το 2012 ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της Siri στο iPhone 4s σύμφωνα με τα όσα αναγράφει το Bloomberg σήμερα. Από το 2012 και έπειτα το εν λόγω project της Apple ακυρώθηκε και έκανε επανεκκίνηση πολλές φορές μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο Παρίσι θα μεταφερθεί η έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών από το 2019, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο των κρατών-μελών της Ε.Ε. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μόλις σήμερα μάθαμε ακόμη μια δυσάρεστη είδηση σε ότι αφορά τις σχέσεις της Apple με την Κινεζική κυβέρνηση. Η δεύτερη απαίτησε από την εταιρεία να αφαιρέσει την εφαρμογή του Skype από το App Store μετά από επίσημο αίτημα του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Είσοδο με αξιώσεις στην αγορά των ακριβών κινητών τηλεφώνων θέλει να κάνει η κινεζική Huawei και να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Apple και η (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Την απρόσμενη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του HomePod αναμένεται να βοηθήσει η Foxconn που με βάση σημερινή αναφορά θα μπει στην παραγωγική αλυσίδα της συσκευής έτσι ώστε βοηθήσει. Το DigiTimes συγκεκριμένα αναφέρει πως η Foxconn θα ενταχθεί στην παραγωγική γραμμή του πρώτου έξυπνου ηχείου της Apple για το 2018. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

H Sega γιορτάζει την 25 επέτειο του speed-based platform τίτλου της Sonic the Hedgehog 2 το οποίο το είδαμε για πρώτη φορά πίσω τον Νοέμβριο του 1992 στην κονσόλα Genesis της εταιρείας. Η remastered έκδοση είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad και Apple TV από σήμερα λοιπόν. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος