τεχνολογία

Μας το ζητήσατε, το ψάξαμε, το βρήκαμε και έτσι σήμερα σας έχουμε μια καταπληκτική συλλογή για τις iOS συσκευές σας από τα νέα iPad Wallpapers καθώς και από τις εικόνες που χρησιμοποίησε η Apple στο WWDC. Καλές λήψεις!!! Download: iPad; iPhone Download: iPad; iPhone Download: iPad; iPhone Download Download Download Download Download The post Νέα iPad Pro και Apple wallpapers για τις iOS συσκευές σ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Το Κέντρο επισκεπτών του Apple Park άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για πρώτη φορά και ένα από τα πράγματα που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των επισκεπτών ήταν η εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας που έχει ενσωματώσει η Apple σε ένα σημείο του και όπου δείχνει στους καλεσμένους τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Αξιοσημείωτο είναι πως το πως . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Με 3 χρόνια να έχουν περάσει από την τελευταία αναβάθμιση του Mac Mini σίγουρα όλοι περιμένουν την επόμενη αναβάθμιση του που αν μη τι άλλο η Apple πρέπει να την κάνει μεγάλη. Ο ίδιος εξάλλου ο Tim Cook ανέφερε πίσω τον Οκτώβριο πως η Apple δεν θα εγκαταλείψει σε καμιά περίπτωση την σειρά του Mac . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Αν ένα puzzle παιχνίδι είναι σωστά δομημένο μπορεί πραγματικά να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ενώ παράλληλα να ακονίσει το μυαλό σας. To Peregrin ανήκει σε αυτή την κατηγορία και αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τίτλους παιχνιδιών για το iOS για το 2017. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος