τεχνολογία

Στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων που η Apple έκανε πρόσφατα η εταιρεία δήλωσε πως το Apple Watch σημείωσε μια αύξηση 50% σε πωλήσεις αλλά για ακόμη μια φορά δεν μας έδωσε κάποιο ακριβή αριθμό. H Canalys υποστηρίζει σήμερα πως αυτές οι πωλήσεις πρέπει να άγγιξαν τις 4 εκατομμύρια συσκευές το τρίτο οικονομικό αυτό τρίμηνο. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Ένα νέο δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας κατοχυρώθηκε πρόσφατα στην Apple και αφορά αναδιπλούμενες οθόνες. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών πως η Apple έχει συνάψει συνεργασία με την LG για την δημιουργία μιας πρωτότυπης iPhone συσκευής με μια τέτοια οθόνη. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την άποψη ότι «η ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα μπορεί να ενισχύσει ολόκληρη την οικονομία και την παραγωγή του ενεργειακού τομέα στην περιοχή» (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπρόσμενη βελτίωση σε ιστορικά υψηλό επίπεδο σημείωσε τον Νοέμβριο ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος στη Γερμανία, που καταρτίζει το ινστιτούτο Ifo, σε μια ακόμα ένδειξη ότι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία οδεύει προς ένα ισχυρό τέταρτο τρίμηνο. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μαύρη Παρασκευή αναρτώνται τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018 και πάνω από έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι (όλο το άρθρο)

οικονομία

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας για τη διανομή του του κοινωνικού (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Foxconn αναφέρει σήμερα ότι πήρε άμεσα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει τις παράνομες ώρες μαθητών στην παραγωγική γραμμή του iPhone X. Η δήλωση της εταιρείας έρχεται μετά την επιβεβαιώση της Apple πως όντως από δικούς της ελέγχους επιβεβαιώθηκε πως μαθητές ηλικίας από 17-19 δούλεψαν πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα σε εργοστάσια της Foxconn. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέβαλε αχρείαστη λιτότητα 7,5 δισ. ευρώ την τριετία 2016-18, στραγγαλίζοντας την ελληνική οικονομία και φέρνοντας στα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ Το ζήτημα των πλειστηριασμών και της υιοθέτησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει αναδειχθεί σε κεντρικό ζήτημα της τρίτης αξιολόγησης και σύντομα θα καταστεί και μείζων ζήτημα για τους οφειλέτες. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τα ενοποιημένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) εξακολουθούν να καταγράφουν ανοδικούς ρυθμούς και διαμορφώθηκαν στα € 23,2 εκ. σημειώνοντας αύξηση 7,4%, Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

«H Eλλάδα παρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο ξεπερνά τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης. Η Ελλάδα καταφέρνει να θέσει υπό έλεγχο τα οικονομικά της μετά από μακροχρόνια βοήθεια των διεθνών δανειστών της», γράφει η Handelsblatt. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤHΣ ΑΑΔΕΥπεγράφη από το Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, η απόφαση για τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπτέλ Φατάχ αλ Σίσι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο επίκεντρο των συνομιλιών του με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη, αναμένεται να βρεθούν τα ενεργειακά, η οικονομία, η παιδεία και ο πολιτισμός. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος