τεχνολογία

Πετάτε στα τη χαρά σας ή βράζετε από θυμό; Οποια και αν είναι τα συναισθήματά σας, ένα app διατείνεται ότι μπορεί να τα ανιχνεύσει. Με βάση μάλιστα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Ένας από τους πιο εύκολους στη χρήση, και με ελάχιστους περιορισμούς, free Converters στο Play Store, με το Timbre μάλιστα να σας επιτρέπει τη μετατροπή, το κόψιμο και την ένωση, όχι μόνο αρχείων ήχου, αλλά και video! Και όλα αυτά δωρεάν, και με πολύ εύχρηστο UI. Πραγματικά αξίζει να έχετε μια τέτοια εφαρμογή στο κινητό […] The post Timbre – Δωρεάν εφαρμογή appeared first on MobileNews (όλο το άρθρο)

οικονομία

   Ο Λευκός Οίκος δεν έχει κάποιο επίσημο σχέδιο για την εφαρμογή ενός "ανταποδοτικού φόρου" σε χώρες, ακόμα και συμμαχικές, που επιβάλλουν δασμούς στα αμερικανικά προϊόντα, υπογράμμισε σήμερα ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, αντικρούοντας τις δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.Ο πρόεδρος είπε την Δευτέρα. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Συνεχίζεται το λανσάρισμα εφαρμογών “Go” από την Google, με την εταιρεία να διαθέτει πλέον και το Gmail Go στο κατάστημα Google Play, ως μία πολύ πιο ελαφριά έκδοση της υπηρεσίας για συσκευές χαμηλών δυνατοτήτων. Η φιλοσοφία είναι η ίδια με […] The post Gmail Go: Διαθέσιμη η ελαφριά έκδοση της υπηρεσίας για συσκευές Android Go appeared first on DigitalNews. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος