αθλητικά

Ο Κώστας Βασιλειάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη και τα Τρίκαλα δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν για το νέο ξεκίνημά του (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου, εύχεται σε όλους Καλές Εορτές με υγεία και χαρά και μεγαλύτερη αισιοδοξία για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα. Τα μέλη επαγγελματίες αυτοκινητιστές είναι δίπλα στο επιβατικό κοινό της πόλης για ασφαλής, συνεπής μετακινήσεις, με επαγγελματισμό και καλή διάθεση για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ελεύθερη πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi σε ολόκληρο τον αστικό ιστό, τηλεϊατρικές υπηρεσίες για τους πολίτες τρίτης ηλικίας, λεωφορεία χωρίς οδηγό, και η διαδικτυακή πλατφόρμα e-Dialogos μέσω της οποίας οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή της πόλης και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με ανάρτηση στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter χαιρέτισε ο Αλέξης Τσίπρας την απόφαση για ολοκλήρωση του Ε65, του τελευταίου μεγάλου αυτοκινητοδρόμου (Κεντρικής Ελλάδας), με την κατασκευή των δύο αναβαλλόμενων τμημάτων (Λαμία- Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Κηπουρειό Γρεβενών). «Η Κυβέρνηση έδωσε τη μάχη για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και την ολοκλήρωση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι γιορτινές εκδηλώσεις για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ξεκίνησαν την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου καθώς επίσης την διάθεση των ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων. Ο Νίκος Καραπάνος με μέλη της Δημοτικής αρχής καλωσόρισαν τους δημότες και κυρίως τα παιδιά με θερμές ευχές για τις γιορτινές μέρες. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος