αθλητικά

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Λονδίνου τίμησαν τον Γιουσέιν Μπολτ με μια έκπληξη που του προκάλεσε συγκίνηση. Ο κόσμος υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Τζαμαϊκανού, που τους ευχαρίστησε με έναν γύρο θριάμβου και τη γνωστή. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

αθλητικά

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να απαντήσει σε όσους αμφέβαλλαν για το εάν είναι τραυματίας ανεβάζοντας για λίγα λεπτά μία φωτογραφία με την ακτινογραφία του αριστερού ποδιού του. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ). (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Η πορτογαλική Μπέιρα-Μαρ εξέφρασε ενδιαφέρον για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιουσέιν Μπολτ και προσέφερε στον Τζαμαϊκανό δέκα απίθανα κίνητρα μέσω ανάρτησης στο Facebook (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Η παραδοχή του Θιγάντα για την πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού που έβαλε δύσκολα στην Αθλέτικ για μία ώρα, ο σεβασμός προς τους "πράσινους" και οι ύμνοι του για τον Ζέκα (όλο το άρθρο)

τοπικά

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αλλάξει, με δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της να αποκτούν ένα νέο look. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, οι εικόνες προφίλ και το κουμπί του like θα αλλάξουν εμφάνιση μετά τον επανασχεδιασμό του site. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος