αθλητικά

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε για 6η φορά σε ισάριθμους αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών, από την Τουρκία αυτήν τη φορά, αν και πάλεψε μέχρι τέλους (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Η έρευνα για πετρέλαιο βαίνει προς ενεργοποίηση στη Δυτική Ελλάδα και τον Πατραϊκό. Ήδη καταγράφονται κέρδη σε περιοχές που αποτελούν επίκεντρο των σχετικών αναζητήσεων και έχουν προηγηθεί. (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Κι όμως, η επιλογή του Ρομπίνιο να υπογράψει στην Τουρκία και την Σιβασπόρ κρύβει πίσω μπόλικο παρασκήνιο, αφού ο Βραζιλιάνος δεν είχε άλλη.. (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Η Σίβασπορ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρομπίνιο, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (23/01) στην Τουρκία για τις τελικές διαπραγματεύσεις (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Η αναβίωση της ατμόσφαιρας του 1992 με τον εθνικιστικό παροξυσμό δεν αξίζει στην Ελλάδα του 2018, την Ελλάδα που βγαίνει (αν βγαίνει) πολύπαθη και τραυματισμένη από 8 χρόνια βαθιάς κρίσης. Και επίσης δεν αξίζει τη συμπόρευση με το φασισμό. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος