αθλητικά

Λίγο μετά τα νέα επεισόδια που έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αφού η κατάσταση 'εκτονώθηκε' οι Σάλκε μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος εξονυχιστικός έλεγχος (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η διαδικασία για το σύστημα G-Bass   Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά από πολλά εμπόδια, τα οποία σταδιακά φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί, φαίνεται πως θα λειτουργήσει τελικά ο νέος πύργος ελέγχου του αεροδρομίου Ιωαννίνων. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις δηλώσεις του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αερ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Φαρδιά - πλατιά η λευκή Mercedes καβάλησε το πεζοδρόμιο, και λίγο ακόμα και θα έμπαινε μέσα στο σούπερ μάρκετ, επί της Γεωργίου Παπανδρέου στο Ηράκλειο. Δεν ξέρουμε αν ο ιδιοτήτης σταμάτησε με τον τρόπο που βλέπετε για να ψωνίσει, ή αν είχε κάποια άλλη δουλειά στη γειτονιά, πάντως βάζουμε στοίχημα ότι αν τον ρωτούσε ένας δημοτικός αστυνομικός, θα του έλεγε, "δύο λεπτά έκανα, είχα μια δουλίτσα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος