αθλητικά

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει έτσι και αλλιώς απόντα από τις θέσεις των χαφ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οχι όμως τον Κόρμο αλλά τον Σαββίδη ο οποίος μπήκε, εκτάκτως, στα πιτς. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

αθλητικά

Η περιγραφή του γενικού αρχηγού της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη για το πως και πότε είδε το όπλο που έφερε ο Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο και η ατάκα για τους.. (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στην Τούμπα και της εισβολής με όπλο του Ιβάν Σαββίδη. Οι πλευρές καταθέτουν. (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει μέρος των χρημάτων από την πώληση της Donskoy Tabak στη Θεσσαλονίκη (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Στον ιαπωνικό κολοσσό Japan Tobacco πούλησε ο Ιβάν Σαββίδης την ρωσική Donskoy Tabak, στην οποία ανήκει η ελληνική καπνοβιομηχανία, ΣΕΚΑΠ. Πόσα τα χρήματα του deal; Όσο. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Eναντι τιμήματος 1,6 δισ. δολαρίων η πολυεθνική καπνοβιομηχανία Japan Tobacco εξαγόρασε την εταιρεία Donskoy Tabak (DT) συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποια μεγάλη βιομηχανία πούλησε ο Ιβάν Σαββίδης; Σε Ιαπωνικά χέρια περνά η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης πούλησε την Donskoy Tabak στην ιαπωνική Japan Tobacco. Η πολυεθνική καπνοβιομηχανία Japan Tobacco εξαγόρασε την εταιρεία Donskoy Tabak (DT) συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, έναντι τιμήματος 1,6 δισ. (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Στην ιαπωνική εταιρία Japan Tobacco πωλήθηκε η καπνοβιομηχανία Donskoy Tabak του Ιβάν Σαββίδη, μέχρι πρότινος ιδιοκτήτρια εταιρία της ΣΕΚΑΠ (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Ο αντιπρόεδρος τους ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έβγαλε το σακάκι από αγανάκτηση προς την απόφαση του Γιώργου Κομίνη κάνοντας παραλληλισμό με τον Γιάννη Ιωαννίδη στο μπάσκετ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος