επιστήμη

Οδεύει η Ευρώπη προς νέα οικονομική αναταραχή; Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας το θεωρεί πιθανό. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση σε ό,τι αφορά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, υποστηρίζει, απειλεί με νέα ύφεση και νέα κρίση εμπιστοσύνης την Ευρωζώνη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Το Ακρωτήρι Σαντορίνης, οι Δελφοί και η Δήλος προστίθενται φέτος το καλοκαίρι στους αρχαιολογικούς χώρους με πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi από την Cοsmote σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συνολικά, 20 από τους μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας, που έχουν επιλεγεί από το υπουργείο βάσει κριτηρίων σπουδαιότητας και επισκεψιμότητας, θα αποκτήσουν σταδιακά. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η LG δεν λέει να σταματήσει να παρουσιάζει νέες συσκευές, έτσι μετά τα Q6, Q6+ και Q6α, ανακοίνωσε και το πολύ ισχυρό Q8 για να προστεθεί στην “Q” σειρά. Ενώ το Q6 μοιάζει σαν ένα μικρότερο αλλά και πολύ λιγότερο δυνατό G6, το Q8 μοιάζει πολύ με ένα πιο… compact V20 και, μάλιστα, ενσωματώνει και […] The post LG Q8: Ανακοινώθηκε το νέο μέλος της “Q” σειράς και εί (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος