επιστήμη

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου, που άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Τρίτη και θα διαρκέσει έως τα τέλη της επόμενης (όλο το άρθρο)


Τα νοικοκυριά έχουν φθάσει στο αμήν. Αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αφήνουν απλήρωτες τις οφειλές τους στην Εφορία. (όλο το άρθρο)

Την επίσπευση των κεφαλαιακών ελέγχων των ελληνικών τραπεζών, πριν τελειώσει το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018, προανήγγειλαν με χθεσινές τους δηλώσεις τόσο ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι όσο και ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ. . (όλο το άρθρο)

Πτώση 75% των καθαρών κερδών της ανακοίνωσε την Τρίτη η ΔΕΗ για το πρώτο εξάμηνο του έτους, λόγω έκτακτων εξόδων και παρά τα έσοδα από την πώληση του ΑΔΜΗΕ (όλο το άρθρο)

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπρόφσκις δηλώνει ότι για να αντιμετωπιστεί το χρέος η Ελλάδα θα πρέπει να επιτύχει του χρόνου πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ. (όλο το άρθρο)

Πέρσι τέτοια εποχή η πολυεθνική Bolton επικαλούμενη τη ζημιογόνο λειτουργία της χαρτοβιομηχανίας Softex (όλο το άρθρο)

Αμερικανική υπόθεση – και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας – αποτελεί κι εφέτος η έρευνα της Interbrand για τις (όλο το άρθρο)

Επικεφαλής του Τομέα Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύου Καταστημάτων και Καταθέσεων στην Ελλάδα, ως Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς αναλαμβάνει ο κ. Βασίλειος Κουτεντάκης στη θέση της Ευτυχίας Κασελάκη που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. (όλο το άρθρο)

Πολύ δύσκολα η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί πλέον να επηρεάσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναφορικά με το ελληνικό θέμα. Την άποψη αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του in. (όλο το άρθρο)

Βρισκόμαστε στο τελευταίο σπριντ πριν από τη λήξη του προγράμματος και «πρέπει να αποφύγουμε την επανάπαυση» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ.Χουλιαράκης. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος