επιστήμη

Ήπια ανοδικά κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, προσπαθώντας όμως να βρει κατεύθυνση και ρυθμό στην τελική ευθεία για τη λήξη του έτους. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 741,78 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,21%. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

επιστήμη

Η ίδρυση του κέντρου αποτελεί πρωτοβουλία του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γερμανικό Κέντρο Έρευνας Καρκίνου (DKFZ) και την Helmholtz Association (όλο το άρθρο)

υγεία

Ολοκληρωμένο Κέντρο Έρευνας Καρκίνου αποκτά η Αθήνα, με στόχο την ενίσχυση της διεπιστημονικής έρευνας για τον καρκίνο και την βελτίωση της ζωής των ασθενών (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το σήμα Dolce της Wyndham φέρνει στην Ελλάδα η Zeus International, η οποία τις επόμενες ημέρες ανοίγει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, το «K29», το πρώτο «έξυπνο» συγκρότημα πολυτελών σουϊτών στην Ελλάδα. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ήπια υποχώρηση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος