πολιτική

του Παναγιώτη Μαυροειδή Οι πρόσφατες επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε πολυεθνικές, καθώς και η ομιλία του στη ΔΕΘ, έχουν πλέον φανερώσει το κυβερνητικό «αφήγημα» (αυτό που στη λαϊκή λέγεται «παραμύθι»): «Μπαίνουμε στη λεωφορείο ανάπτυξης με τερματικό σταθμό την ένδοξη έξοδο από τα Μνημόνια το καλοκαίρι του 2018 που λήγει το τρέχον Πρόγραμμα». Το μήνυμα προς το. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Γιάννης Ελαφρός   Στις 21-22 Απρίλη θα πραγματοποιηθεί η 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ   Αυξημένη συμμετοχή καταγράφεται στις συνελεύσεις των επιτροπών, μέτρα για την αναβάθμιση της δημοκρατικής λειτουργίας   Ανεβάζει στροφές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βαδίζοντας προς την 4η Συνδιάσκεψή της, η οποία θα διεξαχθεί τελικά στις 21-22 Απρίλη. Το Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεδρίασε την προηγο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή 18 Μαρτίου, στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου Δρόμου, (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η κατάσταση του φυλλώματος των δέντρων φτελιάς των δρόμων Αλ. Σβώλου και Τσιμισκή χειροτερεύει διαρκώς τα τελευταία χρόνια, λόγω της έντονης παρουσίας του φυλλοφάγου εντόμου Xanthogaleruca luteola. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος