πολιτική

Ιδιαίτερη αναφορά στα εθνικά θέματα έκανε απόψε από την Πάτρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εγκαινιάζοντας την «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς», στο ανακαινισμένο σπίτι που γεννήθηκε ο ποιητής σαν σήμερα πριν από 159 χρόνια (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το χαρτί της έκδοσης των 8 τούρκων αξιωματικών επέλεξαν να ξαναρίξουν στο τραπέζι οι Αρχές της γείτονος παρά το τείχος που έχει υψωθεί με την (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέο αίτημα υπέβαλαν οι τουρκικές δικαστικές αρχές προς τις αντίστοιχες ελληνικές, ζητώντας να εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στην γείτονα χώρα κατέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Συγκινητική υποδοχή επιφύλαξαν στο ανανεωμένο φύλλο της εφημερίδας μας οι σύντροφοι και φίλοι του Πριν, παλιοί και νέοι, που γέμισαν τη φιλόξενη Λέσχη της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση το περασμένο Σάββατο. Ξεχωριστό τόνο έδωσε το συγκρότημα των Υπεραστικών, οι οποίοι σκόρπισαν απλόχερα στην ατμόσφαιρα νότες αγώνα και αισιοδοξίας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Xanthifans: Ως κακόγουστη φάρσα χαρακτήρισαν οι οργανωμένοι φίλοι της Ξάνθης τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη», και κυρίως την παρουσία του διαιτητή Καραντώνη Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση τους για το ματς της Κυριακής οι Xanthifans έγραψαν: «Ο περιοδεύων θίασος του Καραντώνη σήμερα έδωσε άλλη μία παράσταση. Την περιμέναμε αφού ήταν κάτι το οποίο το είχαμε επισημάνει από το (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος