πολιτική

Κάλεσμα στην Αντιπολίτευση να απονομιμοποιήσει οποιαδήποτε απόπειρα δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση, απευθύνει ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτηρίζει μάλιστα αυτονόητο καθήκον του Προέδρου να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την έκδοση ομολόγου: «Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μακάρι να μπορέσει η χώρα να επιστρέψει σύντομα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Για κίνδυνο συνταγματικού λαϊκισμού από πλευράς του «μορφώματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» κάνει λόγο ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος, σε άρθρο του. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Κόντρα» για τις τηλεοπτικές άδειες σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μεταξύ του πρώην προέδρου του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλου και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος συμβασιούχοι πυροσβέστες, με αίτημα την ανανέωση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μετωπική αντιπαράθεση για τις τηλεοπτικές άδειες σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μεταξύ του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλου και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε το δημοψήφισμα, ακόμα και αν το Συνταγματικό Δικαστήριο το απαγορεύσει» λέει ο Κάρλες Πουτζδεμόν σε συνέντευξή (όλο το άρθρο)

πολιτική

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη, με επίκεντρο την απόφαση του ΣτΕ.. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Αντιπαράθεση για τις τηλεοπτικές άδειες σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μεταξύ του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου (όλο το άρθρο)

οικονομία

«Η αντιπαλότητα μεταξύ των εξουσιών προφανώς και δεν συνάδει με τη Δημοκρατία» τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά σε μήνυμά της για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί το κράτος δικαίου και να αποτραπέι «οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης». . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος